Sean Penn militează pentru vaccinarea obligatorie

Sean Penn militează pentru vaccinarea obligatorie

Actorul Sean Penn a spus, într-un interviu acordat Yahoo Entertainment, că industria de cinema ar trebui să dea exemplu, cu scopul de a îndemna oamenii să se vaccineze. El a precizat că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie pentru americani.

„Cred că vaccinurile ar trebui să fie obligatorii. Este unul din acele lucruri care trebuie să fie. Şi cred că de asemenea toate industriile, între care şi cinematografia, ar trebui să pună în practică această iniţiativă”, a indicat actorul, regizorul şi producătorul. 

ADVERTISING

Sean Penn a nuanţat aluziile sale, avansând că excepţii pot fi făcute pentru persoanele care suferă de probleme de sănătate incompatibile cu vaccinarea.

El s-a arătat „frustrat” de numărul de americani care refuză să se vaccineze atunci când o pot face. „Există mai multe tipuri de ezitări, dar cred că de acum sunt suficiente informaţii şi că nu este nicio scuză”, a adăugat el. 

În iulie, Sean Penn a decis să părăsească platourile de filmare pentru „Gaslit”, serial american despre scandalul Watergate, până când toată lumea de acolo va fi vaccinată. Potrivit Deadline, actorul s-a oferit să faciliteze vaccinarea pentru toţi pe cheltuiala sa. 

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇