Bruce Springsteen reia concertele, dar fanii vaccinați cu AstraZeneca nu au voie să participe

Bruce Springsteen reia concertele, dar fanii vaccinați cu AstraZeneca nu au voie să participe

Fanii care vor să participe la primul concert al cântărețului după un an de absență de pe scenă trebuie să prezinte dovada vaccinării complete cu unul dintre vaccinurile aprobate în Statele Unite: Pfizer, Moderna sau Jonson&Johnson.

Evenimentul va avea loc pe 26 iunie la teatrul St. James din New York și, conform regulilor, cei care au fost vaccinați cu AstraZeneca nu vor putea participa, scrie The Guardian.

Asta se întâmplă pentru că producătorul britanico-suedez nu a depus încă cererea pentru aprobarea de urgență în SUA, ci așteaptă direct aprobarea completă.

ADVERTISING

Vestea nu a fost bine primită în Canada, țară care a aprobat și a utilizat în masă acest vaccin. Aici, publicațiile locale au titrat ironic în această dimineață: ”Spectacolul merge mai departe. Dar dacă ai fost vaccinat cu AstraZeneca, nu ești invitat”.

Organizatorii evenimentului susțin că regulile au fost impuse de autoritățile statale din New York și că singurii care pot fi exceptați de la regulă sunt copiii de până în 16 ani, care pot intra dacă fac dovada unui test negativ de Covid și care trebuie să fie însoțiți de un adult complet vaccinat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ei atrag atenția că evenimentul se va desfășura fără mască și că vor participa peste 1.700 de oameni la eveniment, ceea ce nu va permite distanțarea socială.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇