Rapperul american Wiz Khalifa, luat de poliție, după ce și-a aprins o țigară cu canabis pe scenă la Costinești (Video)

Rapperul american Wiz Khalifa, luat de poliție, după ce și-a aprins o țigară cu canabis pe scenă la Costinești (Video)

Rapperul Wiz Khalifa a fost reținut inițial de poliție și acum este cercetat în stare de libertate pentru deţinere de droguri de risc, după ce a fumat o ţigară cu canabis pe scena festivalului Beach Please de la Costineşti. Imagini cu artistul înconjurat de jandarmi la coborârea de pe scenă au apărut duminică noaptea în spaţiul public.

RAPPERUL WIZ KHALIFA A FOST REȚINUT DE POLIȚIE DUPĂ CE S-A DROGAT PE SCENĂ LA FESTIVALUL BEACH PLEASE !#dependentdeantidrog #expertantidrog #antidrog #fărădroguri #prevenire #prevenireantidrog #leiistrazilor #streetlions #combatereacriminalitățiiorganizate #marijuanazborulspreiad

Publicată de Cătălin Țone pe Duminică, 14 iulie 2024

„La data de 14 iulie 2024, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea unui bărbat (cetăţean SUA), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc. Faţă de cel în cauză, a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale”, precizează IPJ Constanţa, potrivit News.ro.

INCIDENT FOARTE GRAV LA FESTIVALUL BEACH PLEASE! RAPPERUL WIZ KHALIFA S-A DROGAT PE SCENĂ.#dependentdeantidrog #expertantidrog #antidrog #fărădroguri #prevenire #prevenireantidrog #leiistrazilor #streetlions #combatereacriminalitățiiorganizate #marijuanazborulspreiad

Publicată de Cătălin Țone pe Sâmbătă, 13 iulie 2024

Conform poliţiştilor, din cercetări a reieşit că „acesta, pe parcursul unui recital susţinut în cadrul unui festival de muzică ce se desfăşoară în staţiunea Costineşti, judeţul Constanţa a deţinut peste 18 grame de canabis (drog de risc) şi a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis, sub forma unei ţigări artizanale”.

ADVERTISING

Bărbatul este rapperul Wiz Khalifa, informaţii şi imagini în legătură cu incidentul în care a fost implicat apărând încă din cursul nopţii.

Wiz-Khalifa
Foto: Facebook Wiz Khalifa

Incidentul vine în condiţiile în care cofondatorul festivalului, Andrei Şelaru (Selly), anunţa că la acest eveniment se va desfăşura o campanie antidrog, în parteneriat cu cele mai importante structuri ale MAI.

"Beach, Please!" este considerat cel mai mare festival urban din sud-estul Europei, unde au fost invitaţi peste 200 de artişti, printre care Travis Scott. Festivalul a debutat în anul 2022, pe plaja de la Costineşti, la iniţiativa lui Andrei Şelaru (Selly) şi Lucian Ştefan (Global) într-o variantă mult mai restrânsă, de doar 30.000 de participanţi. Audienţa festivalului aproape s-a triplat de la un an la altul. Aproximativ 80.000 de persoane au venit la cel mai mare festival urban de la malul mării în cea de-al doilea an, iar în 2024 s-a estimat participarea a peste 200.000 de oameni.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇