Randi, prins drogat la volan: Mai bine vorbiți de muzică și actele de binefacere

Randi, prins drogat la volan: Mai bine vorbiți de muzică și actele de binefacere

Cântăreţul Randi ar fi fost prins drogat la volan în luna februarie. Atunci el a refuzat testarea cu aparatul drugtest, dar a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Rezultatul a venit de la INML abia acum şi a confirmat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive.

Potrivit unor surse citate de Observator şi Aktual24, Andrei Ropcea, zis Randi, ar fi consumat cocaină şi canabis înainte să se urce la volan.

Într-un răspuns pentru Realitatea PLUS, Randi a recunoscut că este vorba despre o anchetă în desfășurare, însă a declarat că se poate bucura de prezumția de nevinovăție. ”Mai bine vorbiți de muzică și actele de binefacere, înainte de atrage concluzii greșite”, a declarat Randi.

ADVERTISING

Artistul a fost oprit în trafic pe DN1, în zona localităţii Săftica, pe 11 februarie.

”La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 16:00,  poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, pe D.N. 1, în zona localităţii Săftica, căruia i-au solicitat să se supună testării cu aparatul drugtest, însă acesta a refuzat.

Persoana în cauză a fost condusă la o unitate spitalicească, unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru stabilirea eventualei prezenţe în organism a substanţelor  psihoactive”, anunţă duminică IPJ Ilfov.

ADVERTISING

Buletinul de analiză toxicologică transmis de INML a confirmat prezenţa în organism a unor substanţe psihoactive.

În cauză a fost deschis dosar de urmărire penală, în care se desfăşoară  cercetări pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇