Prințul Harry susține că mai avea marfă pentru încă o carte, dar nu a publicat unele detalii pentru care fratele și tatăl nu l-ar fi iertat niciodată

Prințul Harry susține că mai avea marfă pentru încă o carte, dar nu a publicat unele detalii pentru care fratele și tatăl nu l-ar fi iertat niciodată

Prinţul Harry afirmă că are suficient material pentru a scrie un alt volum de memorii şi a ales să nu publice unele detalii, deoarece era îngrijorat că tatăl şi fratele său nu l-ar ierta niciodată dacă ar fi făcute publice.

Într-un interviu pentru Daily Telegraph, ducele de Sussex a mai spus că transcrierea iniţială pentru „Spare” avea o lungime de două ori mai mare decât cea finală şi că i-a fost greu să decidă ce să elimine.

O mare parte dintre detaliile care au fost în cele din urmă editate, a adăugat el, îi priveau atât pe tatăl său, cât şi pe fratele său.

ADVERTISING

„Primul draft a fost diferit”, a spus el în interviu. „Au fost 800 de pagini, iar acum s-a redus la 400 de pagini. Ar fi putut fi două cărţi. Şi cel mai greu a fost să elimin lucruri”.

El a adăugat: „Sunt unele lucruri care s-au întâmplat, în special între mine şi fratele meu şi, într-o oarecare măsură, între mine şi tatăl meu, pe care pur şi simplu nu vreau să le ştie lumea. Pentru că nu cred că m-ar ierta vreodată.”

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

The Guardian a fost primul care a dezvăluit detalii din această carte, inclusiv acuzaţia că prinţul William l-ar fi atacat pe Harry în urma unei discuţii tensionate despre Meghan.

Palatul Kensington şi Palatul Buckingham au spus că nu vor comenta conţinutul cărţii.

Ducele a reiterat că nu a încercat să distrugă monarhia, ci să ajute la reformarea acesteia.

Referindu-se la copiii prinţului William – George, Charlotte şi Louis – prinţul Harry a spus că cel puţin unul va fi „de rezervă” ca el şi că acest lucru îl „doare” şi „îngrijorează”.

ADVERTISING

„Nu este vorba despre încercarea de a ataca monarhia, ci despre încercarea de a-i salva de ei înşişi”, a adăugat el. El a sugerat că, în timp, familia regală i-ar putea mulţumi pentru că a vorbit atât de deschis despre trauma sa.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇