Prințul Harry face și dezvăluiri picante: Cum și-a pierdut virginitatea pe un teren viran și de ce s-a drogat cu cocaină

Prințul Harry face și dezvăluiri picante: Cum și-a pierdut virginitatea pe un teren viran și de ce s-a drogat cu cocaină

Prințul Harry evocă în volumul său biografic cum l-a anunțat tatăl său despre accidentul auto al prințesei Diana, dar dezvăluie și câteva amintiri intime din adolescența sa, povestind cum și-a pierdut virginitatea cu „o doamnă mai în vârstă” și cum s-a simțit când a încercat cocaina.

Mai multe exemplare ale autobiografiei „Spare” („Rezervă”) au fost scoase din greșeală la vânzare în Spania, cu cinci zile înaintea lansării oficiale. Intitulată „En La Sombra” („În umbră”), cartea a fost retrasă de pe rafturi, însă postul britanic de televiziune Sky News a intrat în posesia unui exemplar și a publicat câteva fragmente.

Vestea accidentului și cererea specială pentru Charles

Harry dezvăluie cum a aflat despre accidentul mortal suferit în 1997, la Paris, de mama lui, prințesa Diana. Tatăl său, Charles, l-a trezit din somn, s-a așezat pe marginea patului și punându-și mâna pe genunchiul lui, i-a spus: „Dragul meu fiu, mama a avut un accident de mașină. Au fost complicații. Mama a fost grav rănită și dusă la spital, dragul meu fiu.”

ADVERTISING

"Îmi spunea mereu 'fiule drag', dar repeta mult. Vorbea încet. Mi-a dat impresia că era în șoc", scrie Harry.

Prințul arată că i-a cerut tatălui său să nu se căsătorească cu Camilla, oferindu-se ca împreună cu fratele lui, William, să o primească cu brațele deschise: "Singurul lucru pe care i l-am cerut a fost să nu se însoare cu ea. 'Nu trebuie să te căsătorești din nou', i-am zis."

Acuzații despre mușamalizarea anchetei

Harry susține că el și William au fost descurajați să ceară o anchetă asupra morții mamei lor și pune la îndoială concluziile investigației oficiale, acuzând "corupția" și "mușamalizările la ordinea zilei".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Mai ales concluzia sumară, că șoferul mamei noastre era beat și, ca urmare, aceasta a fost singura cauză a accidentului. A fost simplist și absurd. Chiar dacă omul ar fi băut, chiar dacă era beat, n-ar fi avut nicio problemă să treacă printr-un tunel atât de scurt. Doar dacă paparazzii îl urmăreau și îl orbeau. De ce au scăpat așa ușor acești paparazzi? De ce nu sunt în închisoare? Cine i-a trimis? Și de ce nu au ajuns și acești oameni în închisoare? Ce alt motiv ar putea exista în afară de corupție și de mușamalizările care sunt la ordinea zilei?", scrie el.

Harry scrie că împreună cu William a căzut de acord că e nevoie de răspunsuri la aceste întrebări și asupra a ceea ce aveau de făcut mai departe, urmând să emită un comunicat și să ceară redeschiderea anchetei, eventual și organizarea unei conferințe de presă. Însă nimic din toate acestea nu s-a întâmplat: "Cei care au decis ne-au descurajat", scrie el, fără a nominaliza persoanele care i-au împiedicat.

ADVERTISING

Sex și cocaină

În cartea sa, Harry oferă și câteva amănunte "picante" din adolescența sa, povestind cum și-a pierdut virginitatea "cu o doamnă mai în vârstă" care "iubea foarte mult caii". El descrie momentul drept "jenant" și mărturisește că a avut loc pe un teren viran.

"Am apucat-o rapid, după care m-a bătut pe fund și m-a ținut… una dintre greșelile mele a fost că am permis să se întâmple pe un câmp, chiar în spatele unui pub aglomerat. N-am nicio îndoială că ne-a văzut cineva", detaliază el.

Prințul recunoaște pentru prima oară că s-a drogat cu cocaină, în adolescență. "Sigur, am luat cocaină atunci. La cineva acasă, într-un weekend de vânătoare, mi s-a oferit o linie, iar de atunci am consumat mai multă", scrie el.

"N-a fost foarte distractiv și nu m-a făcut să mă simt din cale afară de fericit cum părea că li se întâmpla altora, dar m-a făcut să mă simt diferit, iar acesta era obiectivul meu major. Să simt. Să fiu diferit", explică prințul.

"Eram un băiat de 17 ani, dornic să încerce aproape tot ce ar putea schimba ordinea prestabilită. Cel puțin asta încercam să mă conving singur", mărturisește Harry.

Charles nu a vrut să o vadă pe Meghan

Revenind la un episod recent din viața familiei regale, Harry susține că tatăl său i-a spus că Meghan Markle nu ar trebui să vină la Balmoral, acolo unde era depus trupul reginei Elisabeta a II-a, care decedase la 8 septembrie.

"Atunci tata m-a sunat din nou. Mi-a zis că sunt binevenit la Balmoral, dar… fără ea. A început să-mi explice motivele, dar n-aveau niciun sens și erau și lipsite de respect", scrie prințul.

"Nu i-am tolerat asta. 'Nici să nu te gândești să vorbești așa despre soția mea'", i-a spus Harry lui Charles.

"Mi-a spus bâlbâit că pur și simplu nu voia ca locul să fie plin de lume. Soția nimănui nu avea să vină, nici măcar Kate, mi-a zis el, așa că nici Meg n-ar trebui", povestește Harry.

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇