Petrecere de nuntă fastuoasă la cel mai bogat om din Asia. Codul vestimentar pentru invitații de top are 9 pagini (Foto & Video)

Petrecere de nuntă fastuoasă la cel mai bogat om din Asia. Codul vestimentar pentru invitații de top are 9 pagini (Foto & Video)

Magnatul indian Mukesh Ambani cheltuiește o avere pentru petrecerea de nuntă a fiului său. La evenimentul care durează trei zile participă personalități influente importante din tehnologie, industrie și politică, artiști pop și vedete de la Bollywood.

Numeroase celebrități mondiale participă la opulenta petrecere de nuntă a lui Anant Ambani, fiul celui mai bogat om din Asia, mogulul indian Mukesh Ambani. Printre invitații de top se numără Bill Gates, Mark Zuckerberg și Ivanka Trump, Rihanna și magicianul David Blaine, relatează The Associated Press.

Mukesh Ambani (66 de ani), preşedintele gigantului de telecomunicaţii Reliance Industries, este cel mai bogat om din India și a 11-a cea mai bogată persoană din lume, cu o avere netă estimată la 111 miliarde de dolari, potrivit topului miliardarilor realizat de Bloomberg. Afacerile sale includ o gamă largă de sectoare, de la petrol la telecomunicații și retail.

ADVERTISING

Fiul său cel mai mic, Anant Ambani (28 de ani), se va căsători în luna iunie cu Radhika Merchant (29 de ani), iar petrecerea de nuntă a cuplului a început vineri în Gujarat, India, și durează trei zile.

Personajele importante de la "summitul" indian

Unii dintre cei mai celebri și bogați oameni din lume participă la petrecerea extravagantă care rivalizează cu un summit mondial. Printre cei 1.200 de invitați se numără Bill Gates, Mark Zuckerberg și Ivanka Trump. Pe listă figurează și directorul executiv al companiei Disney, Bob Iger.

Reliance Industries, compania magnatului Mukesh Ambani, și Disney au anunțat la începutul acestei săptămâni o fuziune de 8,5 miliarde de dolari a activelor lor indiene TV și media de streaming.

Pe lista invitaților, obținută de New Arena India, figurează și alte nume importante:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Lideri politici:

  • Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al Thani, premierul Qatarului
  • Carl Bildt, fost premier al Suediei
  • Stephen Harper, fost premier al Canadei
  • Jigme Khesar Namgyel Wangchuck și Jetsun Pema, regele și regina Buthanului
  • Jorge Quiroga, fostul președinte al Boliviei
  • Kevin Rudd, fost premier al Australiei
  • Klaus Schwab, președintele executiv al Forumului Economic Mondial

Celebrități din industria de divertisment:

  • Aamir Khan și familia sa
  • Salman Khan

Alte celebrități mondiale:

  • Sadhguru, lider spiritual
  • Fareed Zakaria, jurnalist CNN

Rihanna, show de milioane

Seria de evenimente a început încă de miercuri, când Ambani și mireasa lui au organizat, conform tradiției, o masă pentru comunitate. 51.000 de localnici din Gujarat au participat la acest ospăț, potrivit The Hindu.

ADVERTISING

Vineri a fost organizat un cocktail pentru invitați. Un videoclip postat pe rețelele de socializare arată locația împodobită împodobită cu flori și plină de oaspeți de top care au fost răsfățați cu un spectacol de drone pe cerul nopții.

View this post on Instagram

A post shared by WedAbout.com (@wedabout)

Seara a fost dominată de recitalul susținut de Rihanna. Artista originară din Barbados a urcat desculță pe scenă și a interpretat 18 piese, printre care și hiturile "Umbrella", "Diamonds" și "Work".

"Sunt aici în seara aceasta în onoarea lui Anant și Radhika. Vă mulțumesc pentru că m-ați adus aici. Dumnezeu să binecuvânteze căsătoria. Vă doresc tot ce este mai bun. Felicitări!", le-a spus vedeta mirilor care la un moment dat au urcat lângă ea pe scenă, relatează NME.

"A fost cel mai bun show. N-am mai susținut un recital întreg de opt ani", le-a declarat Rihanna reporterilor în drum spre aeroport.

India Today a scris că vedeta a primit între șase și nouă milioane de dolari pentru show-ul susținut.

Drumeție într-un mediu aproape sălbatic

Sîmbătă, oaspeții au fost duși la un centru de salvare a animalelor care se întinde pe 1.200 de hectare, pentru o plimbare într-un mediu sălbatic. Seara, invitații au participat la o "mela rouge", un târg sau un festival.

Ultima zi include o drumeție în care oaspeții își pot petrece după-amiaza într-o rezervație naturală, "înconjurați de minunile naturii", unde pot admira peste 200 de elefanți, 300 de feline mari și 120 de reptile. Toate aceste animale riscau să fie vândute sau braconate.

De asemenea, iluzionistul american David Blaine este de aşteptat să ofere momente de divertisment pentru invitați.

Cod vestimentar de nouă pagini

Toți invitații au primit un ghid de nouă pagini pentru codul vestimentar, cu informații detaliate pentru evenimentele la care participă. În plus, echipe de hair-stiliști și de machiaj sunt disponibile pentru invitați în cele trei zile.

Codul vestimentar include o temă intitulată "febra junglei" și "pantofi confortabili" pentru vizita la centrul de protecție a animalelor din a doua zi, dar și ținute strălucitoare indiene pentru mela, relatează The Times.

Familia Ambani a construit 14 temple în orașul Jamnagar înainte de petrecere. La sfârșitul lunii februarie, Fundația Reliance a difuzat o înregistrare video pe canalul său de YouTube în care era prezentat stadiul lucrărilor.

An Auspicious Beginning | Construction of Temples in Jamnagar, Gujarat

Nita Ambani, fondatoarea și președinta fundației, soția lui Ambani, a supravegheat lucrările.

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇