O câștigătoare Miss International vine în România pentru prima dată în istorie - ce va vizita

O câștigătoare Miss International vine în România pentru prima dată în istorie - ce va vizita

Miss International 2019, Sireethorn Leearamwat, cunoscută drept „Bint”, va ajunge la București luni, la ora 9, unde va avea parte de cinci zile pline de aventuri, în cadrul proiectului Romania goes International. Miss Interenational a venit la invitația Miss România.

Este pentru pentru prima dată în cele șase decenii de existență a concursului de frumusețe când o câștigătoare Miss International va vizita România.

Aceasta și-a anunțat vizita în țara noastră atât pe Facebook, cât și pe contul de Instagram.

Ready for ROMANIA ✈️

Publicată de Bint Sireethorn pe Duminică, 2 octombrie 2022

Miss International 2019 este farmacistă și prima femeie din Thailanda care a câștigat Miss International, în anul 2019.

Ea are, de asemenea, cea mai lungă „domnie” din istoria Miss International, de 3 ani, din cauza anulării de două ori a concursului în pandemie.

Ea este foarte cunoscută ca actriță și model în Asia, având sute de mii de fani.

Ada-Maria Ileana, care urmează să reprezinte România la cea de-a 60-a ediție a Miss International, în decembrie 2022, în Tokyo, Japonia, este cea care a inițiat și organizat aceasta vizită istorică. Ea este una dintre favoritele pentru coroană, potrivit opiniei specialiștilor din domeniu.

Ada are 25 de ani, este din București și este Master of Science în Politici Publice, la prestigioasa University College London. De 6 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge. De la încoronarea ca Miss International România, din aprilie 2021, Ada și-a dedicat atenția și timpul promovării culturii românești. Mai mult, ea a organizat evenimente caritabile de succes, printre care și prezentarea de modă „Împreună pentru fete și femei”.

România este prima și singura țară europeană care o va găzdui pe Bint în timpul „domniei” sale.

Romania goes International are ca principal scop atragerea turiștilor străini în țara noastră, prin expunerea la nivel internațional a culturii, tradițiilor și istoriei României. Astfel, programul include o serie de activități și evenimente, în București și în zona Sinaia-Bușteni-Bran.

Miss International și Miss International România vor avea parte de un tur al Bucureștiului, de o vizită a Parlamentului României, întâlniri cu oficiali la nivel înalt.

Tot în capitală, Bint va descoperi tradițiile românești, la Muzeul Satului, în straie populare.

Cele două Miss vor vizita Castelul Peleș, Castelul Bran și vor avea o ședință foto spectaculoasă la castelul Cantacuzino din Bușteni.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇