Premieră la Miss Anglia. O finalistă a concurat fără machiaj (Foto)

Premieră la Miss Anglia. O finalistă a concurat fără machiaj (Foto)

Finalista Miss Anglia, Melisa Raouf, o studentă în vârstă de 20 de ani din sudul Londrei, a devenit prima regină a frumuseții care a concurat fără să poarte machiaj. Asta nu s-a mai întâmplat în istoria de aproape un secol a concursului.

Melisa Raouf a avansat în semifinalele concursului după ce a optat pentru un look fără machiaj. Ea va concura în finala din octombrie pentru coroană, potrivit CNN.

„Înseamnă foarte mult pentru mine, deoarece simt că multe fete de diferite vârste se machiază pentru că se simt presate să facă acest lucru. Dacă cineva este fericit în propria piele nu ar trebui să fim obligați să ne acoperim fața cu machiaj. Defectele noastre ne fac să fim cine suntem și asta este ceea ce face ca fiecare individ să fie unic”, a declarat Raouf într-un interviu acordat ziarului britanic Independent.

Raouf a spus că, deși a început să se machieze de la o vârstă fragedă, a decis să renunțe la tradiție pentru concurs.

ADVERTISING

„Nu am simțit niciodată că îndeplinesc standardele de frumusețe. Am acceptat recent că sunt frumoasă în pielea mea și de aceea am decis să concurez fără machiaj”, a explicat ea în interviu.

Potrivit organizatorilor, Raouf plănuiește să meargă din nou cu fața nemachiată la finala națională din octombrie.

„Îi urăm mult noroc la concursul Miss Anglia. Este un lucru foarte curajos, când toți ceilalți poartă machiaj, iar ea transmite un mesaj important pentru femeile tinere”, a adăugat Beasley.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇