Miss Tourism România este salvator montan și s-a vaccinat cu a treia doză

Miss Tourism România este salvator montan și s-a vaccinat cu a treia doză

RO Vaccinare face publică imaginea cu Adina Kofă, asistent medical generalist și voluntar la Salvamont Maramureș, care s-a vaccinat cu doza a treia. Adina este Miss Tourism România și va reprezenta țara noastră la concursul mondial din China.

Adina Kofă are 24 de ani, este asistent medical generalist și voluntar la Salvamont Maramureș.

De 4 ani lucrează la Compartimentul Primiri Urgențe CPU al Spitalului de Recuperare Borșa și de 3 ani este voluntar în cadrul ISU Maramureș.

Adina s-a vaccinat recent cu doza 3 de vaccin împotriva COVID-19.

ADVERTISING

Adina Kofă promovează frumusețile României și meleagurile maramureșene, fapt care i-a adus anul acesta titlul de Miss Tourism România, iar anul viitor va reprezenta România la concursul mondial din China.

De asemenea, este implicată în campania de vaccinare și discută cu pacienții care se prezintă la spitalul local despre beneficiile vaccinării.

În același timp, Adina Kofă studiază ingineria silvică în cadrul Facultății de Horticultură de la USAMV Cluj, dar pasiunea ei cea mai mare este aviația, pasiune care a prins aripi în cadrul voluntariatului Salvamont.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„România este extrem de frumoasă, în special văzută din elicopter. Cel mai bun mod de a mă proteja pe mine și pe cei din jur a fost să mă vaccinez", a transmis Adina.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇