O actriță a rămas fără contul de Twitter după ce a râs de Elon Musk

O actriță a rămas fără contul de Twitter după ce a râs de Elon Musk

Contul de Twitter al actriţei Kathy Griffin, care a stârnit controverse atacându-l în mod repetat pe Donald Trump şi destul de virulent, a fost suspendat temporar, după ce şi-a schimbat numele în „Elon Musk” pe această reţea şi i-a îndemnat pe fani să-i voteze pe democraţi la alegerile de la jumătatea mandatului.

De asemenea, actriţa şi-a înlocuit fotografia de profil cu o imagine a omului de afaceri, înainte de a le cere abonaţilor săi să voteze cu democraţii şi să părăsească Twitter pentru concurentul său, Mastodon, scrie BFM TV. 

ADVERTISING

„După multe discuţii aprinse cu femeile din viaţa mea, am decis că votul pentru democraţi este calea cea bună (apropo, şi aceste femei sunt sexy)”, a scris Kathy Griffin pentru a-şi bate joc de Elon Musk, imitând stilul mesajelor sale pe Twitter. 

Kathy Griffin este victima noii politici Twitter: „În viitor, conturile de Twitter care folosesc identitatea altcuiva, fără a specifica în mod clar parodie, vor fi suspendate definitiv", a spus duminică Elon Musk. „Orice schimbare de nume va cauza o pierdere temporară a bifei albastre". 

ADVERTISING

Griffin, al cărei cont încă nu a fost reactivat, a revenit totuşi pe platformă folosind contul regretatei ei mame, Maggie Griffin. Duminică, actriţa i-a răspuns lui Elon Musk: „M-am întors din morţi să-ţi spun să o eliberezi pe Kathy".

De la anunţul preluării Twitter de către Elon Musk, mai multe vedete şi-au anunţat plecarea de pe platformă. „Nu rămân pentru ceea ce a plănuit Elon să facă (cu Twitter). La revedere!", a spus Shonda Rhimes, creatoarea „Grey's Anatomy". Actriţa Amber Heard şi cântăreaţa Toni Braxton şi-au dezactivat şi ele conturile.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇