Matthew Perry își va reedita cartea, după „un lucru prostesc” scris despre Keanu Reeves

Matthew Perry își va reedita cartea, după „un lucru prostesc” scris despre Keanu Reeves

Matthew Perry, starul din „Friends” a declarat că a greșit când a făcut o referire la Keanu Reeves în volumul său biografic și i-a transmis încă o dată scuze pentru ceea ce a scris despre el.

Matthew Perry a mărturisit, sâmbătă, la Festivalul Cărților organizat de LA Times, că va șterge numele lui Keanu Reeves din viitoarele ediții ale volumului său de memorii, „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” („Prieteni, iubiri și marele lucru îngrozitor”), lansat anul trecut, relatează CNN.

Cartea este o relatare sinceră a luptei lui Perry cu abuzul și dependența de substanțe și a câștigat aprecierile publicului și ale criticilor, dar a stârnit controverse din cauza unei referiri la Keanu Reeves pe care mulți au considerat-o jignitoare, într-un pasaj despre moartea actorului River Phoenix, în 1993.

ADVERTISING

„River a fost un om frumos, pe dinăuntru și pe dinafară - prea frumos pentru această lume, s-a dovedit. Se pare că tipii cu adevărat talentați sunt întotdeauna cei care se prăbușesc. De ce mor gânditorii originali precum River Phoenix și Heath Ledger, dar Keanu Reeves încă e printre noi?", a scris Perry în cartea lui.

Starul din „Friends" a spus că regretă formularea din acest fragment, precizând într-o declarație pentru People, în octombrie 2022, că este „un mare fan" al lui Reeves și că a ales „un nume la întâmplare". „Cer scuze. Ar fi trebuit să folosesc numele meu", a transmis Perry.

ADVERTISING

Actorul în vârstă de 53 de ani a cerut încă o dată scuze sâmbătă, spunând că a fost o greșeală.

„Am spus un lucru prostesc. A fost un lucru rău. Am pus numele lui fiindcă am trăit pe aceeași stradă", a explicat Perry, adăugând că toate edițiile viitoare ale cărții nu vor mai conține numele lui Keanu Reeves.

Deși i-a transmis scuze starului din „Matrix" și „John Wick", Matthew Perry a ținut să precizeze că vrea să-i ceară iertare și în persoană acestuia. „Dacă dau de el, îi voi cere scuze. A fost doar o prostie", a spus Perry.

ADVERTISING

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇