A murit James Michael Tyler, actorul care l-a jucat pe Gunther din Friends

A murit James Michael Tyler, actorul care l-a jucat pe Gunther din Friends
Foto: captură video

James Michael Tyler, actorul care l-a jucat pe Gunther, gazda celebrei cafenele Central Perk din Friends, a murit, duminică, la domiciliul său, după o lungă luptă cu cancerul, informează reprezentantul său, citat de CNN. Avea 59 de ani.

„Lumea l-a cunoscut ca Gunther, al șaptelea „prieten” din celebrul serial Friends, dar familia și prietenii l-au cunoscut ca actor, muzician, promotor al conștientizării cancerului și soț iubitor”, se mai arată în declarația reprezentantului său.

James Michael Tyler a murit duminică, la domiciliul din Los Angeles, după o luptă cu cancerul de prostată, afecțiune cu care a fost diagnosticat prima dată în 2018.

ADVERTISING

Actorul a fost cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Gunther, managerul cafenelei Central Perk, și admiratorul lui Rachel din Friends, dar a jucat în numeroase alte filme de succes, cum ar fi „Scrubs”, „Modern Music” sau „ Sabrina the Teenage Witch”.

"Friends" Star James Michael Tyler Dead at 59 | E! News

Tyler a dezvăluit prima dată că se luptă cu cancerul de prostată în stadiul 4 în iunie, la Today Show de la NBC. El a spus că medicii i-au descoperit cancerul în timpul unui examen de rutină, când avea 56 de ani. Cancerul i se răspândise până la oase, a dezvăluit el, lăsându-l incapabil să meargă.

ADVERTISING

„În cele din urmă, ştii, probabil că mă va ucide”, i-a mărturisit el atunci gazdei emisiunii, Craig Melvin.

Cancerul de prostată este unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer și a doua cea mai mare cauză de deces prin cancer pentru bărbați din Statele Unite, potrivit Clinicii Mayo.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇