Luke Skywalker sare în ajutorul Ucrainei

Luke Skywalker sare în ajutorul Ucrainei

Mark Hamill, actorul din Războiul Stelelor care l-a interpretat pe celebrul Luke Skywalker, a devenit ambasador pentru United24, platforma de crowdfunding a preşedintelui Ucrainei.

El va contribui la strângerea de fonduri pentru a sprijini eforturile de război ale ţării cotropite de ruşi.

Actorul din Războiul Stelelor s-a declarat „onorat” să preia rolul. El va ajuta la strângerea de fonduri pentru a sprijini Armata de Drone, un proiect înființat de guvernul ucrainean pentru a procura drone care vor fi folosite în efortul de război.

ADVERTISING

Dronele vor monitoriza linia frontului de 2.470 km, pentru a oferi un răspuns eficient la atacurile inamice.

Pagina oficială de Instagram a președintelui Volodimir Zelenski a distribuit și ea vestea, scriind: "Actorul american care l-a interpretat pe Luke Skywalker în Star Wars, Mark Hamill, a devenit ambasadorul platformei de strângere de fonduri United24.

El este primul ambasador care a ajutat la strângerea de fonduri pentru a-i sprijini pe apărătorii noștri, Armata de drone. Aceasta este o misiune dificilă, dar foarte importantă. Mark, suntem siguri că te vei descurca foarte bine. Mulțumesc că susții poporul ucrainean în lupta noastră pentru libertate.”

Ziua 219: Putin a semnat decretele de recunoaştere a independenţei pentru Herson şi Zaporojie. Azi e Consiliu de Securitate la ONU

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇