Un actor cunoscut a salvat un bărbat înjunghiat de o femeie în plină stradă

Un actor cunoscut a salvat un bărbat înjunghiat de o femeie în plină stradă
Foto: Hepta.ro

Un actor cunoscut a intervenit într-un conflict stradal din orașul australian Adelaide și a salvat un bărbat care fusese înjunghiat de o femeie în plină stradă.

Actorul Dev Patel a contribuit la oprirea unei „altercații violente” în fața unui magazin din Australia, potrivit CNN. Cunoscut pentru rolurile sale din filme precum „Slumdog Millionaire” și „Lion”, Patel a intervenit și a reușit să detensioneze situația, au relatat martorii.

Incidentul a avut loc în orașul Adelaide, potrivit unui comunicat de presă al poliției din Australia de Sud. Altercația a implicat o femeie și un bărbat, care s-au bătut pe stradă și în interiorul unei benzinării. Ulterior, femeia l-a înjunghiat pe bărbat în piept.

ADVERTISING

Victima în vârstă de 32 de ani a primit tratament la fața locului și apoi a fost transportată la Spitalul Royal Adelaide cu răni care nu îi pun viața în pericol. Potrivit reprezentanților săi, Patel și prietenii săi au văzut incidentul și au intervenit.

„Dev a acționat pentru a încerca să întrerupă bătaia. Din fericire, grupul a reușit să facă acest lucru și a rămas la fața locului pentru a se asigura că poliția și, în cele din urmă, ambulanța au sosit", se arată în declarația furnizată pentru CNN.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La final, agresoarea a fost reținută de polițiști.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇