Cum luptă Brad Pitt cu canicula: A venit în fustă la premiera noului său film (Foto & Video)

Cum luptă Brad Pitt cu canicula: A venit în fustă la premiera noului său film (Foto & Video)

Apariția lui Brad Pitt la premiera de la Berlin a filmului de acțiune „Bullet Train” a produs rumoare pe Internet.

Brad Pitt a găsit o metodă practică pentru a face față caniculei și a-și promova eficient cel mai recent film în care joacă. Acesta a fost în centrul atenției, marți, la Berlin, cu ținuta lui neconvențională.

German premiere of feature film Bullet Train in Be
Foto: Hepta.ro

Îmbrăcat cu o fustă maro până la genunchi, o jachetă de aceeași culoare peste o cămașă roz descheiată la piept, actorul american în vârstă de 58 de ani avea în picioare bocanci negri.

ADVERTISING

Nici fusta, nici bocancii înalți nu-i acopereau tatuajele de pe ambele gambe, unul reprezentând un cap de rinocer, celălalt - un craniu.

German premiere of feature film Bullet Train in Be
Foto: Hepta.ro

Ținuta starului a stârnit numeroase comentarii pe Twitter, împărțind fanii și criticii în două tabere, relatează CNN - unii au apreciat că fusta a fost o idee proastă și ar fi trebuit purtată "cu un avertisment" de tipul "urmează imagini care vă pot afecta emoțional", altora li s-a părut genială.

Brad Pitt a mai purtat și în alte ocazii fustă sau rochie. În 1999, pentru a promova "Fight Club" (film care abordează, printre alte teme, pericolele masculinității tradiționale și obsesia de a atinge statutul de mascul alpha), el a pozat pentru revista Rolling Stone în cinci rochii mini. Ședința foto realizată de fotograful Mark Seliger a devenit o bornă culturală pentru consacrarea stilului vestimentar de gen neutru și nu i-a știrbit lui Pitt statutul de sex simbol.

Actorul a purtat fustă și în 2004, când a promovat producția "Troia", scrie People. "Bărbații vor purta fuste vara viitoare. Asta e predicția și proclamația mea", a declarat el atunci pentru British Vogue.

ADVERTISING

Tendința vestimentară lansată de Brad Pitt a fost urmată și de alți bărbați celebri. Actorul american Billy Porter a venit la gala Oscar din 2019 purtând o rochie-smoching, iar cântărețul britanic Harry Styles a devenit în decembrie 2020 primul bărbat care a apărut singur pe coperta revistei Vogue, pozând într-o rochie.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇