Linda Evangelista a apărut pe coperta Vogue, pentru prima dată de când chipul i-a fost deformat (Foto)

Linda Evangelista a apărut pe coperta Vogue, pentru prima dată de când chipul i-a fost deformat (Foto)

Modelul Linda Evangelista a apărut pe coperta Vogue pentru prima dată de când chipul i-a fost „deformat” de o procedură cosmetică.

Pentru a realiza fotografiile, au fost folosite benzi și elastic care i-au tras pielea de pe față, maxilar și gât, ascunzând problemele cauzate de un tratament de înghețare a grăsimilor care a dat greș, scrie BBC.

„Aceasta nu este fața mea și acesta nu este gâtul meu în viața reală, dar nu pot să mă plimb cu benzi și elastice peste tot. Încerc să mă iubesc așa cum sunt”, a declarat ea, într-un interviu pentru revistă.

ADVERTISING

„Dar pentru fotografii, uite, pentru fotografii, cred că suntem aici pentru a crea fantezii. Creăm vise. Cred că este permis. De asemenea, toată nesiguranța mea este înlăturată în aceste fotografii, așa că trebuie să fac ceea ce îmi place să fac", a mai afirmat modelul în vârstă de 57 de ani.

În toate fotografiile din revistă, Linda Evangelista apare cu fața, gâtul, urechile și părul acoperite.

A trecut aproape un an de când Linda Evangelista, unul dintre cele mai cunoscute modele de pe podiumuri și coperți de reviste din anii 1990 și 2000, a spus că a dispărut din lumina reflectoarelor pentru că a fost „brutal desfigurată” de procedura de reducere a grăsimilor nechirurgicală.

ADVERTISING

Ea a spus că tratamentul CoolSculpting, care utilizează temperaturi scăzute pentru a reduce depozitele de grăsime, a dat greș atunci când un efect secundar rar a crescut, în loc să scadă, celulele adipoase.

„Dacă aș fi cunoscut efectele secundare, nu mi-aș fi asumat acest risc”, a mai afirmat ea pentru Vogue.

Linda Evanghelista a dat în judecată Zeltiq Aesthetics, compania care a realizat tratamentul, și a spus în iulie că procesul a fost soluționat.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇