Încă o plângere de viol împotriva lui Marilyn Manson. Acuzațiile sunt șocante

Încă o plângere de viol împotriva lui Marilyn Manson. Acuzațiile sunt șocante

Cântăreţul american Marilyn Manson a fost vizat vineri de o nouă plângere de viol, de data aceasta formulată de o fostă parteneră, care îl acuză, de asemenea, că a forţat-o să urmărească un videoclip în care agresează o tânără fană, informează sâmbătă AFP.

Plângerea formulată împotriva lui Marilyn Manson, al cărui nume real este Brian Warner, a fost depusă la Los Angeles de o tânără a cărei identitate nu a fost dezvăluită şi care susţine că a început o relaţie cu muzicianul în 2011.

Ea îl acuză pe Manson că a „violat-o în mod repetat şi a agresat-o sexual”.

De asemenea, potrivit plângerii, Manson i-ar fi arătat acesteia o înregistrare video în care leagă de un scaun o tânără fană, pe care o umileşte şi o insultă, înainte de a o obliga să bea un pahar cu urină şi să o ameninţe cu arma.

Un membru al anturajului lui Manson a negat acuzaţiile formulate vineri, în timp ce o sursă apropiată a cântăreţului a dat asigurări că a fost vorba despre „un scurtmetraj de ficţiune”, în care apare o actriţă adultă, înregistrare video ce nu a fost niciodată făcută publică.

Luna trecuta, actriţa Esmé Bianco a depus o plângere împotriva cântăreţului, acuzându-l de viol, agresiune sexuală cu caracter sadic şi violenţe repetate.

Mai multe femei, inclusiv actriţa Evan Rachel Wood, l-au acuzat recent pe Marilyn Manson de fapte similare, pe care acesta din urmă le-a negat.

În februarie anul trecut, poliţia din Los Angeles a anunţat că investighează acuzaţii de violenţă în cadrul cuplului formulate împotriva cântăreţului, fapte care ar fi fost comise între 2009 şi 2011, fără a dezvălui însă identitatea victimei sau a victimelor.

Citește și:

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!