Geacă de piele pentru bărbați - cum să arăți bine în ea?

rum_pl_Geaca-de-piele-cu-gluga-negru-Bolf-1105-762

Geaca de piele este un articol de îmbrăcăminte cumva clasic, dar deosebit de versatil, care a fost în tendinţe de la începutul vremurilor, când filmele de la Hollywood au făcut-o celebră, şi va continua, cel mai probabil, să rămână la modă pentru foarte mulţi ani.

Care este efectul său asupra ta? Jacheta de piele poate fi o afirmaţie destul de curajoasă în ceea ce te priveşte pe tine şi stilul tău, şi este, cu siguranţă, o piesă vestimentară care nu ar trebui să lipsească din dulapul tău. Este important, totuşi, să o alegi pe cea care ți se potriveşte cel mai bine, pentru a arăta mereu bine, fără efort.

ADVERTISING

Modele de geci de piele şi cine le poartă

Geaca biker

Concepută iniţial pentru motociclişti, aceasta este de regulă mai scurtă, pentru a oferi un confort sporit în timpul mişcării (aplecărilor). Tinde să atragă mai uşor privirile, întrucât are mai multe caracteristici precum catarame, buzunare, fermoare şi, de obicei, un guler cu reveruri mari, care se pot fixa jos sau unul peste altul. 

Geaca bomber

A fost original făcută pentru piloţii avioanelor militare şi este, în general, destul de simplă. Accentul este pus pe forma acesteia, întrucât are benzi elastice pentru a fi mai strâmtă la încheieturi şi la nivelul taliei. 

ADVERTISING

Geaca racer

Un design conceput exact pentru asta – întreceri. Are un aspect minimalist, cu fermoar puternic şi este uşor mai strâmtă pe corp.

Geaca de piele cu glugă

Are un aspect destul de clasic, însă se diferențiază prin gluga tip hanorac şi benzile elastice adăugate în prelungirea mânecilor. 

Geaca de piele clasică

Lungimea poate varia, însă majoritatea modelelor se aşează destul de bine pe corp, pentru a-l pune în evidenţă, şi au gulere de diverse mărimi. Aceasta este cea mai versatilă dintre cele prezentate, întrucât poate fi purtată atât pentru un look relaxat, casual, dar şi pentru unul sofisticat. 

ADVERTISING

Pentru mai multe modele şi inspiraţie, intră pe magazin Bolf şi alege geaca de piele care te reprezintă. Aici găsești modele urbane versatile, care își păstrează farmecul fie că sunt asortate cu blugi negri și tricouri simple sau cu blugi albaștri și bluze mulate.

Cum să arăţi bine în geaca de piele?

Stilul este important, aşa că alege modelul care ţi se potriveşte cel mai bine şi care se completează cel mai bine cu hainele pe care le deţii deja. 

Culoarea. O geacă neagră poate fi asortată cu uşurinţă la orice, astfel oferindu-ţi şi posibilitatea de a profita la maximum de achiziţia ta, însă dacă simţi că nu te reprezintă, poţi opta pentru varianta la fel de populară maro sau ceva colorat.

O regulă de bază pentru „construirea” oricărei ţinute reuşite este să menţii tonuri cât mai neutre sau maxim trei culori, pentru a menţine un aspect „curat”. Chiar dacă geaca de piele îţi poate transforma orice ţinută, nu te poate salva de efectele unei salate de culori.

Asigură un echilibru. Dacă una dintre piesele tale vestimentare (geaca sau pantalonii) sunt foarte încărcaţi (au multe detalii), menţine un aspect plăcut prin completarea cu alte elemente cât mai simple.

În cele din urmă, asigură-te că o porţi cu încredere şi atitudinea potrivită, întrucât este o piesă vestimentară foarte îndrăzneaţă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇