Familia lui Bob Saget dezvăluie cum a murit actorul

Familia lui Bob Saget dezvăluie cum a murit actorul

La o lună de la moartea lui Bob Saget, familia sa a dezvăluit rezultatele anchetei. Actorul a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Florida.

”Autoritățile au stabilit că Bob a murit în urma unei lovituri la cap. Raportul arată că, cel mai probabil, s-a lovit accidental, n-a dat importanță, s-a culcat și a murit în somn. Nu au fost găsite urme de alcool sau droguri”, se arată într-o declarație a familiei, citată de CNN.

Familia lui Saget a mulțumit fanilor actorului pentru mesajele transmise în toată această perioadă.

ADVERTISING

”În timp ce continuăm doliul împreună, vrem să vă amintiți de dragostea și râsetele pe care Bob le-a adus în această lume și de lecția pe care ne-a dat-o: să fim buni unii cu alții, să le spunem celor pe care îi iubim ce simțim pentru ei și să întâmpinăm orice provocare cu zâmbete și îmbrățișări”, se mai arată în comunicatul familiei comediantului.

Saget începuse în septembrie un turneu american care urma să se încheie în iunie 2022. Ultimul show îl susținuse cu o seară înainte să fie găsit mort.

El trebuia să elibereze camera de la hotelul Ritz Carlton în acea dimineață, dar nu a făcut-o. Familia a cerut angajaților hotelului să verifice ce face, pentru că nu răspundea la telefon.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Poliția a fost chemată de urgență, dar a stabilit că nu exită semne de luptă sau jaf.

Soția sa, Kelly Rizzo, cu care a avut trei copii, a declarat după deces în presa americană că actorul nu avea probleme de sănătate.

”Acum că am primit rezultatul final al anchetei, am considerat că e datoria noastră ca fanii să afle de la noi informațiile”, a mai adăugat familia lui Bob Saget în comunicat.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇