Elon Musk, cel mai bogat om din lume, spune că nu are o casă și stă pe la prieteni

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, spune că nu are o casă și stă pe la prieteni

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, spune că nu are o casă a lui și doarme pe la prieteni.

Nu am un loc al meu acum, stau pe la prieteni. Practic mă „rotesc” prin dormitoarele libere ale acestora, a spus Elon Musk într-un dialog cu Chris Anderson, șeful TED, informează Business Insider.

Declarațiile lui Musk vin să confirme că nu are o casă permanentă, în ciuda faptului că este cea mai bogată persoană din lume. De-a lungul timpului, zvonul a fost alimentat și de unele comentarii ale prietenilor lui.

ADVERTISING

În mai 2020, Musk a anunțat că intenționează să își vândă toate proprietățile și să nu mai aibă nicio locuință. În august 2021, Insider a scris că Musk ar locui într-o casă minusculă, prefabricată, de 50.000 de dolari, închiriată de la SpaceX.

Într-un recent interviu pentru Vanity Fair, Grimes, partenera lui Musk, a povestit că uneori trăia sub pragul sărăciei, miliardarul refuzând, de exemplu, să cumpere o saltea nouă, chiar și după ce aceasta era găurită.

De asemenea, în 2015, co-fondatorul Google, Larry Page, povestea că uneori când Musk vizita Sillicon Valley, îi trimitea un email în care îi spunea: „Nu am unde să stau în noaptea asta. Pot să vin la tine?”

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Musk, care are o avere estimată la 251 de miliarde de dolari, potrivit Bloomberg, i-a răspuns lui Anderson și la un comentariu în care spunea că mulți sunt ofensați astăzi de conceptul de miliardari, având în vedere disparitățile care sunt în lume între săraci și bogați. De asemenea, unii oficiali americani critică megamiliardari ca Musk pentru că ar plăti taxe prea mici comparativ cu averile uriașe pe care le au.

„Desigur, ar fi problematic dacă aș cheltui milioane de dolari anual pentru consumul personal, dar nu este cazul”, a spus Musk, care a adăugat că nu deține altceva decât faimosul său avion, pe care dacă nu l-ar folosi, ar avea mai puțin timp pentru muncă.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇