Contul de X al lui Matthew Perry a fost spart de hackeri, care au postat o cerere de donații

Contul de X al lui Matthew Perry a fost spart de hackeri, care au postat o cerere de donații

Contul X (fostul Twitter) al lui Matthew Perry a fost spart de infractorii cibernetici, care au postat o cerere de donații pentru o organizație falsă.

Amintim că vedeta din „Friends” a murit în octombrie 2023, dar contul său a rămas activ.

Pe contul lui Matthew Perry a apărut un mesaj prin care oamenii sunt îndemnați să facă donații, potrivit Sky News.

Banii păreau să fie strânși pentru o fundație înființată în onoarea actorului, însă linkul de plată ducea către un site duplicat realizat de hackeri.

ADVERTISING

Postarea respectivă a fost marcată de comunitatea de pe Twitter, care semnalează că profilul a fost piratat, iar linkul este o înșelătorie.

Fundația oficială Matthew Perry a avertizat rapid utilizatorii că a fost piratat contul și a sfătuit oamenii să nu doneze către surse neautorizate. Donațiile ar trebui făcute doar pe site-ul oficial MatthewPerryFoundation.org

Fundaţia a fost înființată pentru a-i ajuta pe cei care se luptă cu dependența, în condițiile în care și Matthew Perry a avut mari probleme în timpul vieții.

ADVERTISING

Perry a devenit celebru după ce l-a interpretat pe Chandler Bing în serialul de succes "Friends", care a rulat între 1994 şi 2004. De asemenea, a jucat în mai multe seriale de televiziune, inclusiv "Studio 60 on the Sunset Strip", şi în filme precum "17 Again" şi "Fools Rush In". Dar, în afara realizărilor sale din film şi televiziune, Perry spunea că vrea ca oamenii să îşi amintească de el pentru că i-a ajutat pe alţii.

În cartea sa de memorii, "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing", lansată în 2022, Perry s-a destăinuit despre dependenţa sa de alcool şi de analgezicele eliberate pe bază de reţetă, care a fost declanşată după ce un medic i-a prescris Vicodin în urma unui accident de ski-jet. Regretatul actor a înfiinţat, de asemenea, o casă de abstinenţă pentru a-i ajuta pe alţii în lupta lor cu dependenţa.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇