Actorii din Friends își iau public rămas bun de la Matthew Perry, prin povești și imagini emoționante: Era parte din ADN-ul nostru (Foto & Video)

Actorii din Friends își iau public rămas bun de la Matthew Perry, prin povești și imagini emoționante: Era parte din ADN-ul nostru (Foto & Video)

Actorii din Friends i-au adus marţi un omagiu colegului lor de serial, Matthew Perry, decedat la sfârşitul lunii octombrie în California.

Acestea sunt primele mesaje individuale de după moartea lui Perry. Amintim că la două zile după vestea tristă, cei 5 colegi de platou au transmis o declarație comună în care spuneau că sunt complet devastați și vor spune mai multe în timp, pe măsură ce vor putea.

Acum a venit acel moment, iar primii care au făcut-o marți seară au fost Matt LeBlanc, care a interpretat personajul Joey, cel mai bun prieten al lui Chandler, interpretat de Matthew Perry, și Courteney Cox, care a interpretat rolul lui Monica, iubita și soția lui Perry în îndrăgitul serial.

„Cu inima grea îmi iau rămas bun. Clipele petrecute împreună sunt, sincer, printre favoritele mele din întreaga viață. A fost o onoare să împart scena cu tine și să te pot numi prietenul meu. Voi zâmbi ori de câte ori mă voi gândi la tine și nu te voi uita niciodată. Niciodată.

ADVERTISING

Desfă-ți aripile și zboară, frate, ești în sfârșit liber. Multă iubire. Și cred că păstrezi tu cei 20 de dolari pe care mi-i datorezi”, a fost mesajul plin de emoție al lui LeBlanc postat pe Instagram, ce a stârnit, în mai puțin de 24 de ore, peste 9 milioane de reacții.

La trei ore după mesajul lui LeBlanc a postat unul și Courtney Cox, împreună cu un scurt videoclip de la filmările episodului de la nunta lui Ross din Londra, când Monica și Chandler își încep, practic, relația. Videoclipul poate fi vizionat AICI.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare moment pe care l-am avut cu tine, Matty, și îmi e dor de tine în fiecare zi.

Când lucrezi cu cineva atât de aproape așa cum s-a întâmplat în cazul meu și al lui Matthew, sunt mii de momente pe care îmi doresc să le împărtășesc. Pentru moment, iată unul din favoritele mele.

ADVERTISING

Pentru puțin context, Chandler și Monica trebuiau să aibă doar o aventură de o noapte în Londra. Dar după reacția publicului s-a transformat în începutul poveștii lor de dragoste.

În scena asta, înainte să începem să filmăm, mi-a șoptit o replică amuzantă pe care să o spun. Deseori făcea lucruri de genul acesta. Era amuzant și era bun”, e mesajul postat pe Instagram de Cox, ce a strâns peste 4 milioane de reacții.

Miercuri seară a postat un mesaj lung și foarte emoționant și Jennifer Aniston, care a jucat rolul lui Rachel Green în Friends și cea despre care Perry dezvăluise, în urmă cu un an, că a fost prima care l-a confruntat în legătură cu problema sa cu alcoolul și drogurile. Aniston a postat și un mesaj despre care spune că Perry i l-a trimis într-o zi din senin și care, spune ea, cuprinde exact esența actorului.

sms-aniston-perry

„Of, Doamne, asta e ceva foarte greu… Să trebuiască să-mi iau rămas bun de la Matty al nostru a fost un val nebun de emoții pe care nu le-am mai experimentat până acum. Pierderea de viață sau pierderea de iubire. Să reușești să stai cu adevărat cu jalea îți permite să ai și momente de bucurie și recunoștință că ai iubit pe cineva atât de profund.

ADVERTISING

Și noi l-am iubit profund. Era parte din ADN-ul nostru. Mereu eram noi 6. A fost familia pe care am ales-o și care a schimbat pentru totdeauna cine eram și ce aveam să devenim.

Matty știa că iubește să facă oamenii să râdă. După cum a spus și el, dacă nu auzea râsete, simțea că o să moară. Viața lui depindea la propriu de asta. Dar Doamne cum a mai reușit să facă exact asta. Ne făcea pe toți să râdem. Să râdem cu poftă.

În ultimele două săptămâni am plâns recitind mesajele pe care ni le-am trimis unul altuia. Am râs și am plâns și apoi am râs iar. Le voi păstra pentru totdeauna. Am găsit un mesaj pe care mi l-a trimis din senin într-o zi. Și arată tot ce era de arătat (cel din imaginea de mai sus, n.red.).

Matty, te iubesc atât de mult și știu că acum ești deplin în pace și durerea s-a dus. Vorbesc cu tine în fiecare zi… uneori aproape că te aud spunând ai putea fi mai nebună de atât?

Odihnește-te, frățiorul meu mic. Mereu mi-ai făcut ziua bună…”

Aniston a postat și scena din Friends când Chandler își ia rămas bun de la Rachel, care urma să se mute la Paris.

Rachel Says Goodbye to Chandler | Friends

Cam în același timp a scris și David Schwimmer, cel care a jucat rolul lui Ross Geller, fratele lui Monica și cumnatul lui Chandler.

„Matty, îți mulțumesc pentru 10 ani incredibili de râs și creativitate. Nu voi uita niciodată cum nimereai la perfecție momentul pentru a livra glumele. Puteai să iei o replică simplă și să o modifici după bunul plac, rezultând ceva complet original și atât de amuzant într-un mod neașteptat ce încă mă uimește. Și aveai inimă. Și erai generos cu ea și o împărtășeai cu noi, astfel încât am creat o familie din șase străini.

Poza asta e de la unul dintre momentele mele preferate cu tine. Acum mă face să zâmbesc și să jelesc în același timp.

Îmi imaginez că ești acolo sus, undeva, în același costum alb, cu mâinile în buzunar, uitându-te în jur… 'Ar putea fi mai mulți nori de atât?'", a scris și David Schwimmer.

Câteva ore mai târziu și-a postat mesajul și Lisa Kudrow, cea care a jucat rolul lui Phoebe Buffay.

„Am filmat episodul pilot, Friends Like Us, a fost selectat și imediat eram la NBC Upfronts. Apoi… ai propus să jucăm poker și ai făcut să fie foarte distractiv să ne creăm legătura inițială între noi. Îți mulțumesc pentru asta.

Îți mulțumesc că m-ai făcut să râd atât de tare la ce spuneai că mă dureau mușchii și îmi dădeau lacrimile în fiecare zi. Îți mulțumesc pentru inima deschisă într-o relație în șase care a presupus compromisuri. Și multe discuții.

Îți mulțumesc că ai venit la muncă și atunci când nu îți era bine și apoi erai complet genial. Îți mulțumesc pentru cei mai buni 10 ani pe care îi poate avea cineva. Îți mulțumesc că ai avut încredere în mine. Îți mulțumesc pentru tot ce am învățat despre grație și iubire prin tine.

Îți mulțumesc pentru timpul pe care l-am petrecut cu tine, Matthew”, a scris Kudrow.

Actorul Matthew Perry a murit pe 28 octombrie, la vârsta de 54 de ani. El a fost înmormântat pe 4 noiembrie într-un cimitir din Los Angeles, în cadrul unei ceremonii foarte restrânse la care au participat rude şi cei 5 colegi din Friends.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇