"Contesa Internetului", Ana Morodan, a fost reținută, după ce a condus beată, drogată și fără permis

"Contesa Internetului", Ana Morodan, a fost reținută, după ce a condus beată, drogată și fără permis

Ana Morodan, un influencer online supranumit „contesa Internetului” sau „contesa digitală”, a fost reținută marți seara de poliţiştii din Bucureşti, după a condus maşina cu permisul suspendat, dar şi sub influenţa alcoolului şi a substanţelor psihoactive.

Mai întâi, poliţiştii i-au făcut semne să oprească, dar Ana Morodan nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea şi a intrat în coliziune cu alte două maşini. Nimeni nu a fost rănit, dar poliţiştii au vrut să o testeze pentru alcool şi droguri, dar ea a refuzat. Aşa că au dus-o la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice, unde și de această dată femeia a refuzat.

ADVERTISING

"În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal", explică Poliţia Rutieră.

Ulterior, tot ieri, în jurul orei 22:20, alţi polițiști au oprit-o în trafic.

De data asta, au constatat că femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului penal.

ADVERTISING

"De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive", adaugă sursa citată.

Aşa că Ana Morodan a fost condusă la sediul INML pentru analize, iar în cauză a fost întocmit un nou dosar penal. În plus, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive.

ADVERTISING

Iat-o azi când ajungea la Parchet:

*Fotografii: Inquam Photos/Sabin Cirstoveanu

Cine este Ana Morodan

Ana Morodan este blogger, consultant de imagine și stilist.

A fost moderatorul emisiunii „Nuntă cu Scântei' (Antena 1) și concurent în reality-show-ului „Asia Express”.

Originară din Arad, Ana Morodan a absolvit Facultatea de Drept, dar a ales să-şi facă mai degrabă un blog – High Street Cardigans. Apoi, și-a deschis un magazin online de haine și un cont de Youtube.

Pe Instagram, ea are 470 de mii de followeri.

Recent spunea într-un interviu că ar câştiga 17.000 de euro pe lună.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇