Cine o înlocuiește pe Kim Cattrall în Sex and the City și cum se schimbă serialul

Cine o înlocuiește pe Kim Cattrall în Sex and the City și cum se schimbă serialul

Planurile pentru Sex and the City continuă, chiar dacă au existat îndoieli după ce Kim Cattrall, care o juca pe Samantha, a anunțat, într-un mod foarte critic, că nu va mai face parte din proiect.

În locul ei va veni Nicole Ari Parker, cunoscută din seriale precum Empire sau Boogie Nights. Ea va juca rolul unei documentariste pe nume Lisa Todd Wexley, care devine noua cea mai bună prietenă a lui Carrie Bradshaw, potrivit The Guardian.

Noul sezon nu se va mai numi ”Sex and the City”, ci ”And Just Like That…” și va fi produs de celelalte trei actrițe din distribuția originală - Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon –, alături de scenaristul Michael Patrick King.

ADVERTISING

Chiar și când serialul se afla pe val apăruseră zvonuri că Kim Cattrall nu se mai înțelege cu colegele de platou, iar acestea au fost confirmate de actriță acum doi ani.

”Am trecut linia de final cu Samantha Jones pentru că iubesc Sex and the City. A fost o binecuvântare în nenumărate moduri, dar după cel de-al doilea film mi-a ajuns. N-am înțeles de ce nu m-au înlocuit, pur și simplu, cu o altă actriță, în loc să mă hărțuiască. Nu înseamnă NU!”, spune Cattrall.

După ce continuarea poveștii a fost anunțată în ianuarie, mulți au spus că va fi nevoie de multe îmbunătățiri, pe motiv că acum nu mai e de actualitate și că îi lipsește diversitatea, mai ales cea rasială.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pe lângă rolul principal acordat lui Ari Parker, vor mai fi trei personaje jucate de actrițe de culoare - Sara Ramirez, Karen Pittman și Sarita Choudhury.

Warner Media a anunțat că noua serie va urmări cele patru personaje principale în timp ce ”navighează prin realitatea și mai complicată a vieții și prieteniei după 50 de ani”.

Sezonul va avea 10 episoade de câte jumătate de oră fiecare și va fi difuzat pe HBO Max.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇