Celebrul chitarist Al Di Meola mulțumește medicului român care i-a salvat viața, după ce a făcut infarct la Arenele Romane

Celebrul chitarist Al Di Meola mulțumește medicului român care i-a salvat viața, după ce a făcut infarct la Arenele Romane

Cunoscutul chitarist american Al Di Meola este recunoscător cadrelor medicale care i-au salvat viaţa, după ce a făcut infarct săptămâna trecută, în timpul unui concert susținut la București.

Artistul a anunțat pe Facebook că a fost externat de la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitală şi a subliniat că oamenii de acolo i-au salvat viața.

Al-Di-Meola-medici
Foto: Facebook/Al Di Meola

„Am fost externat după 5 zile de la Spitalul Bagdasar-Arseni de aici, din Bucuresti România astăzi! Încă nu pot să cred că s-au întâmplat toate acestea! Dr. Valentin Chioncel mi-a salvat viața și îi voi fi pentru totdeauna recunoscător lui și echipei sale incredibile!”

ADVERTISING

Amintim că chitaristului i s-a făcut rău pe scenă, miercuri seara, în timpul concertului pe care îl susţinea la Arenele Romane. A fost transportat de urgență la spital, după ce a suferit un infarct.

Ulterior, el şi-a anunţat fanii că trebuie să ia o pauză mai lungă de la concerte. Dar i-a asigurat că va reveni pe scenă în 2024.

Al Di Meola a fost recunoscut la nivel internațional în ultimele patru decenii ca un virtuoz de cel mai înalt nivel al chitarei. Fiind un compozitor cu un talent ieșit din comun, Di Meola a realizat peste 20 de albume și a colaborat la realizarea a altor zeci de albume cu super grupuri de fuziune precum Return to Forever (cu Chick Corea, Stanley Clarke și Lenny White), celebrul Trio de chitară acustică cu John McLaughlin și Paco de Lucia și trio-ul Rite of Strings cu basistul Clarke și violonistul Jean-Luc Ponty.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇