Ce spune rapperul Wiz Khalifa despre România, după ce a fost săltat pentru droguri la „Beach, Please!”

Ce spune rapperul Wiz Khalifa despre România, după ce a fost săltat pentru droguri la „Beach, Please!”

Rapperul american Wiz Khalifa a transmis pe rețelele de socializare că s-a distrat de minune și nu a vrut să dea dovadă de lipsă de respect față de România.

Reacţia vine după ce vedeta a fost săltată de forţele de ordine, după show-ul de sâmbătă seară de la festivalul „Beach, Please!”.

Wiz Khalifa a fost pus sub acuzare de DIICOT pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc. Rapperul este însă anchetat în libertate, după ce iniţial a fost reţinut.

"Show-ul de aseară a fost minunat.

Nu am intenționat să fiu lipsit de respect față de România aprinzându-mi (un joint) pe scenă. Au fost foarte respectuoși și m-au lăsat să plec.

ADVERTISING

Voi reveni în curând. Dar fără un mare joint data viitoare”, a scris el, pe X.

Amintim că Wiz Khalifa a fost reținut, după ce a fumat o ţigară cu canabis pe scena festivalului de la Costineşti.

„La data de 14 iulie 2024, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea unui bărbat (cetăţean SUA), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc. Faţă de cel în cauză, a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale”, precizează IPJ Constanţa

Conform poliţiştilor, vedeta americană a deţinut peste 18 grame de canabis (drog de risc) şi "a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis, sub forma unei ţigări artizanale”.

ADVERTISING

Incidentul vine în condiţiile în care cofondatorul festivalului, Andrei Şelaru (Selly), anunţa că la acest eveniment se va desfăşura o campanie antidrog, în parteneriat cu cele mai importante structuri ale MAI.

După eveniment, Selly a venit cu o reacţie: „Avem toleranță zero față de substanțele interzise, de orice tip”

"Festivalul nostru rămâne dedicat asigurării unui mediu sigur și plăcut pentru toți participanții și vom continua să luăm toate măsurile necesare pentru a menține aceste standarde".

"Beach, Please!" este considerat cel mai mare festival urban din sud-estul Europei, unde au fost invitaţi peste 200 de artişti, printre care Travis Scott.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇