Ana Morodan a ieșit din arest. Are un mesaj pentru „copiii care visează să fie influenceri”

Ana Morodan a ieșit din arest. Are un mesaj pentru „copiii care visează să fie influenceri”

Influencerul Ana Morodan a declarat la ieşirea din arest, unde s-a aflat după ce a fost prinsă de poliţie conducând fără permis și sub influenţa alcoolului şi a substanţelor psihoactive, că nu a consumat droguri şi că rezultatul pozitiv al testului care i-a fost făcut a fost determinat de somniferele pe care le ia în baza unei reţete.

„Nu am consumat droguri”, a afirmat Morodan la ieşirea din arest.

Întrebată de ce totuşi a avut un rezultat pozitiv la test, ea a replicat: „Pentru ca iau medicamente şi servesc somnifere care sunt pe reţetă”.

ADVERTISING

Ea a negat că ar combina medicamentele cu alcoolul.

De altfel, şi în declaraţii anterioare, singura vină pe care a recunoscut-o a fost aceea că a condus deşi avea permisul suspendat.

După ce a ieșit din arest ea a postat pe rețelele de socializare un mesaj „pentru copiii și tinerii care visează să fie și ei influenceri”.

„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.

ADVERTISING

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită.

Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, e mesajul postat de Morodan.

ADVERTISING

Context

Incidentul s-a petrecut marți seară. Mai întâi, poliţiştii i-au făcut semne să oprească, dar Ana Morodan nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea şi a intrat în coliziune cu alte două maşini. Nimeni nu a fost rănit, dar poliţiştii au vrut să o testeze pentru alcool şi droguri și ea a refuzat. Aşa că au dus-o la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice, unde și de această dată femeia a refuzat, alegându-se cu dosar penal.

Puțin mai târziu, în jurul orei 22:20, alţi polițiști au oprit-o în trafic. De data asta, au constatat că femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului penal. În plus, a fost testată cu Alcooltestul și s-a constatat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar testarea cu aparatul DrugTest a relevat și prezența în organism a unor substanțe psihoactive.

Morodan s-a ales cu un nou dosar și a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore. Ulterior, ea a fost plasată sub control judiciar.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇