A murit unica fiică a lui Elvis Presley, la doar 54 de ani

A murit unica fiică a lui Elvis Presley, la doar 54 de ani

Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis Presley, a murit.

Ea fusese dusă de urgenţă la spital după ce a suferit un stop cardiac.

Lisa Marie avea doar 54 de ani.

”Cu inima grea, trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. Era cea mai înfocată, puternică şi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a afirmat Priscilla Presley, într-o declaraţie transmisă de un reprezentant al său.

”Facem apel la intimitate, în aceste momente în care încercăm să gestionăm această pierdere profundă. Vă mulţumim pentru dragoste şi rugăciuni. La acest moment nu vom face alte declaraţii”, a adăugat aceasta.

ADVERTISING

Priscilla Presley şi restul familiei sunt ”şocaţi şi devastaţi de moartea tragică a iubitei lor Lisa Marie”, a arătat un reprezentant al familiei, într-o declaraţie oferită CNN.

”Ei sunt profund recunoscători tuturor pentru sprijin, dragoste şi rugăciuni şi solicită intimitate în acest moment foarte dificil”, scrie în declaraţie.

Lisa Marie Presley, care a fost dusă de urgenţă la spital, după ce a fost găsită la domiciliu în stop cardiac, se afla la terapie intensivă, fiind în comă indusă şi susţinută în viaţă de aparate, cu ajutorul unui stimulator cardiac, anunţa TMZ.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cine a fost Lisa Marie Presley

Cântăreaţa a participat marţi, alături de mama sa, Priscilla, la ceremonia Globurilor de Aur, unde actorul Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un film dramatic, pentru interpretarea strălucită a rolului lui Elvis, legenda rock and roll-ului, în filmul biografic omonim.

Lisa Marie Presley este singurul copil al lui Elvis Presley şi al actriţei Priscilla Presley, precum şi singura moştenitoare a averii tatălui său.

Lisa Marie Presley a urmat o carieră în domeniul muzical şi a lansat trei albume şi single-uri, inclusiv duete cu tatăl ei, folosind piese lansate de acesta înainte de a muri.

Lisa-si-copiii
Foto: Instagram/lisampresley

Lisa Marie Presley a fost căsătorită cu muzicianul Danny Keough, cu cântăreţul Michael Jackson, cu actorul Nicolas Cage şi cu producătorul muzical Michael Lockwood.

ADVERTISING

Ea a avut patru copii, între care actriţa Riley Keough, care are 33 de ani.

Fiul ei, Benjamin Keough, s-a sinucis în iulie 2020 la vârsta de 27 de ani, iar Lisa Marie a povestit despre cât de traumatizantă a fost pentru ea această experienţă.

Lisa Marie Presley mai are o pereche de gemene, în vârstă de 14 ani, cu producătorul Michael Lockwood.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇