A murit David Soul, din celebrul serial Starsky & Hutch

A murit David Soul, din celebrul serial Starsky & Hutch

Actorul David Soul, cunoscut pentru faimosul său rol din serialul Starsky & Hutch, a murit la vârsta de 80 de ani.

Anunțul a fost făcut de soția sa, Helen Snell. Aceasta a spus că Soul a murit joi, „după ce a lupta cu curaj pentru viața sa, în compania iubitoare a familiei”

„A împărtășit multe daruri extraordinare lumii ca actor, cântăreț, povestitor, artist creativ și prieten drag. Zâmbetul său, râsul, pofta sa de viață vor rămâne în amintirea celor mulți ale căror vieți le-a atins”, a transmis soția sa, potrivit BBC.

ADVERTISING

În faimosul serial, actorul născut în America a jucat rolul detectivului Kenneth „Hutch” Hutchinson.

Soul era cunoscut și pentru rolurile din „Here Come The Brides”, „Magnum Force” și „The Yellow Rose”.

A jucat și în mai multe seriale ce au rulat la televiziunile britanice, printre care „Holby City”, „Little Britain” sau „Lewis”.

În 2004 a primit de altfel și cetățenie britanică.

A fost căsătorit de 5 ori. În anii 1980 a fost arestat pentru că a agresat-o pe soția sa de atunci, Patti Carnel Sherman, care era și gravidă în 7 luni.

ADVERTISING

Soul a vorbit apoi despre faptul că regretă această faptă și a mers în închisori să vorbească deținuților despre violența domestică.

Înainte de cariera cinematografică, Soul și-a început cariera artistică în calitate de cântăreț de muzică folk. A cântat în deschidere pentru artiști precum Frank Zappa, The Byrds sau Lovin Spoonful.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇