A murit actrița Anne Heche. Familia a decis s-o scoată de pe aparate

A murit actrița Anne Heche. Familia a decis s-o scoată de pe aparate

Anne Heche a murit vineri, la doar 53 de ani. Actrița americană fusese implicată pe 5 august într-un accident de mașină și suferise răni grave.

Actrița intrase cu mașina într-o casă din Los Angeles. Salvatorii și echipajele de descarcerare au spus că Heche a comunicat cu ei în timp ce încercau să o scoată dintre fiarele contorsionate. La scurt timp după ce a ajuns la spital, însă, ea și-a pierdut conștiența și a intrat în comă.

Medicii au informat familia că nu există speranță că actrița își va mai reveni. Astfel, aceștia au decis să oprească aparatele care o mai țineau artificial în viață, după ce medicii au analizat dacă pot sau nu preleva organe pentru a fi donate, potrivit The Guardian.

ADVERTISING

Actrița avea doi fii.

Anne Heche a cunoscut succesul pentru prima dată în telenovela „Another World”, unde a jucat rolul dublu al gemenelor Vicky Hudson și Marley Love din 1987 până în 1991 și a câștigat un premiu Emmy pentru interpretarea ei. Au urmat roluri de succes în filme precum „Donnie Brasco”, „Șase zile, șapte nopți” și „Wag the Dog”.

Heche a apărut și în numeroase seriale de televiziune, mai recente fiind „The Brave”, „Quantico” și „Chicago P.D.” Ea a scris și regizat filmul nominalizat la premiile Emmy, „If These Walls Could Talk 2".

ADVERTISING

Viaţa romantică a fost una extrem de tumultuoasă, incluzând și mult mediatizata relaţie cu Ellen DeGeneres.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇