Actriţa Anne Heche, în stare critică, după ce a intrat cu maşina într-o casă

Actriţa Anne Heche, în stare critică, după ce a intrat cu maşina într-o casă
Foto> Hepta.ro

O femeie a intrat cu maşina într-o casă din cartierul Mar Vista din Los Angeles vineri. Impactul a fost foarte puternic şi în urma acestuia a izbucnit un incendiu. Focul a cuprins atât vehiculul, cât şi imobilul lovit, spun oficiali din serviciile locale de urgenţă. O persoană apropiată situaţiei a declarat pentru CNN că şoferul era actriţa Anne Heche.

Femeia circula cu viteză foarte mare, când a ieşit de pe carosabil şi a intrat într-o clădire, a declarat pentru CNN Jeff Lee, ofiţer de informaţii publice al poliţiei din Los Angeles.

În urma impactului, maşina a fost cuprinsă de flăcări, iar cea care o conducea a suferit arsuri.

Femeia a fost dusă la un spital local de paramedicii Departamentului de Pompieri din Los Angeles, în stare critică.

Pompierii au avut nevoie de peste o oră pentru a stinge incendiul. Nu au fost şi alte persoane rănite.

Anne Heche are 53 de ani. Ea a cunoscut succesul pentru prima dată în telenovela „Another World”, unde a jucat rolul dublu al gemenelor Vicky Hudson și Marley Love din 1987 până în 1991 și a câștigat un premiu Emmy pentru interpretarea ei. Au urmat roluri de succes în filme precum „Donnie Brasco”, „Șase zile, șapte nopți” și „Wag the Dog”.

Heche a apărut și în numeroase seriale de televiziune, mai recente fiind „The Brave”, „Quantico” și „Chicago P.D.” Ea a scris și regizat filmul nominalizat la premiile Emmy, "If These Walls Could Talk 2".

Viaţa romantică a fost una extrem de tumultoasă, incluzând și mult mediatizata relaţie cu Ellen DeGeneres.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇