Ploaie, ploaie, ploaie - prognoza meteo pentru luna mai

Ploaie, ploaie, ploaie - prognoza meteo pentru luna mai

În sfârşit vine şi primăvara, abia pe la jumătatea lunii mai.

ANM a venit cu estimările meteo pentru luna mai. După prima săptămână, revenim temperaturi normale de primăvară, dar va ploua mult.

Săptămâna 1 - 8 mai

Temperaturile se menţin mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nordice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 8 - 15 mai

Temperaturile se apropie de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Însă va ploua mult în regiunile intracarpatice, dar mai ales în cele nord-vestice, iar în rest normal pentru acest interval.

ADVERTISING

Săptămâna 15 - 22 mai

Temperaturile se vor încadra în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Dar iarăşi va ploua excesiv în regiunile sud-vestice, iar în rest ploile vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 22 - 29 mai

Temperaturile rămân în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Ploile continuă mai ales în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi precipitaţii în limitele normale pentru această perioadă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇