Avem un nou guvernator al Deltei. Cine este și ce experiență are Atena-Adriana Groz

Avem un nou guvernator al Deltei. Cine este și ce experiență are Atena-Adriana Groz

Atena-Adriana Groza a fost numită în funcţia de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării”.

Decizia prim-ministrului Florin Cîţu a fost publicată, marţi, în Monitorul Oficial.

Printr-o altă decizie a premierului, Ion Munteanu a fost revocat din funcţia de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării".

Propunerea a aparținut USR PLUS.

Conform unui comunicat al formațiunii de luna trecută, Atena-Adriana Groza are o experienţă de peste 20 de ani în conservarea biodiversităţii, dezvoltarea durabilă şi managementul ariilor naturale protejate, atât la nivel naţional, cât şi la nivel european şi internaţional, dar şi în implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene sau naţionale.

ADVERTISING

Atena-Adriana Groza este secretar general şi expert-cheie în conservarea biodiversităţii în cadrul Asociaţiei Pentru Dezvoltare Durabilă Dakia, Bucureşti, care asigură administrarea ariilor naturale protejate din Podişul Nord Dobrogean.

Ea are 51 de ani şi este din Bucureşti. Deţine un master în Biologie, obţinut la Universitatea din Bucureşti şi a absolvit Facultatea de Biologie din Capitală.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇