Aeroportul „Transilvania” a adoptat Balanța Dezvoltării Durabile

Aeroportul „Transilvania” a adoptat Balanța Dezvoltării Durabile
un proiect spotmedia.ro
realizat cu sprijinul
Konrad Adenauer Stiftung

Aeroportul Internaţional „Transilvania” din Târgu Mureş se regăseşte printre primele unităţi aeroportuare din ţară care au adoptat proiectul „Balanţa Dezvoltării Durabile”, la iniţiativa Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, afişând la loc vizibil principalele obiectivele de dezvoltare durabilă.

„Anul acesta, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă implementează proiectul „Balanţa Dezvoltării Durabile” prin care au fost confecţionate sute de obiecte artizanale care conţin cele 17 Obiective pentru Dezvoltare Durabilă şi un cod QR către o pagină web cu detalii despre acestea.

ADVERTISING

Obiectul va fi montat în toate aeroporturile din România, în 100 de gări şi în sute de şcoli şi sedii ale instituţiilor publice locale.

Aeroportul Internaţional 'Transilvania' din Târgu Mureş s-a alăturat iniţiativei Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, alături de aeroporturile din: Suceava, Bacău şi Satu Mare. Prin urmare, toţi călătorii care tranzitează aceste aeroporturi au acum posibilitatea să afle mai multe despre ce înseamnă sustenabilitatea, printr-o simplă scanare a unui cod QR", a arătat Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă într-un comunicat de presă.

ADVERTISING

Consilierul de stat László Borbély, coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, a menţionat că iniţiativa are ca scop atragerea unui număr mare de persoane în reţeaua celor care doresc un viitor durabil.

"Tranziţia către dezvoltare durabilă se poate realiza doar cu o masă critică de oameni care să îşi însuşească şi să aplice principiile sustenabilităţii. Prin această iniţiativă, ne propunem să atragem cât mai mulţi oameni în reţeaua celor care îşi doresc un viitor durabil. Dezvoltarea durabilă este un domeniu care pare complicat la început, dar din momentul îl care îl descoperi sunt şanse foarte mari să îl adopţi ca stil de viaţă", a declarat László Borbély.

ADVERTISING

Proiectul "Balanţa Dezvoltării Durabile" a avut loc cu ocazia Zilei Naţionale a Sustenabilităţii, timp în care o serie de unităţi de învăţământ şi primării au instalat deja aceste obiecte artizanale.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇