Petre Daea pare să fi adormit în direct, la Antena 3. Chiar și sforăie (Video) UPDATE: Ce spune ministrul

Petre Daea pare să fi adormit în direct, la Antena 3. Chiar și sforăie (Video) UPDATE: Ce spune ministrul

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a fost protagonistul unui moment inedit vineri, în direct la Antena 3.

Contactat din regia postului TV, după ce a răspuns la telefon, cât timp se pregăteau să intre pe post, se pare că ministrul a adormit (deşi era abia ora 15)… Pe transmisiunea în direct se aude cum respiră greu şi chiar sforăie uşor, ceea ce a provocat amuzamentul prezentatoarelor.

Totul s-a petrecut în timpul emisiunii Decisiv, prezentate de Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache.

ADVERTISING

Ministrul Daea a fost contactat ca să vorbească pe tema scumpirii produselor alimentare.

În timp ce aștepta la telefon semnalul pentru a intra în direct, Daea se pare că a adormit.

Atunci când Gina Vacariu a dorit să intre în legătură cu el, l-a interpelat de mai multe ori, dar degeaba, iar în telefon se auzeau doar mici sforăituri.

Ea a rămas serioasă, dar celelalte prezentatoare aproape au izbucnit în râs, aşa cum se poate vedea în clipul de mai jos, postat pe TikTok.

Contactat de Libertatea, ministrul Agriculturii a zis mai întâi că nu merită să comenteze așa ceva, după care a zis că o fi sforăit cineva de la Antena 3.

ADVERTISING

„Ei vor să facă rating și pe somn. Și pe sforăit. Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua. Cum să adorm? Cine știe unde or fi dat ei telefon? Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci. Nu merită să comentez așa ceva. Este dincolo de imaginația mea”, a fost prima reacție a lui Petre Daea.

După care a detaliat unde se afla și ce făcea când a fost sunat: „Eu știu că m-au sunat și am răspuns la telefon. Habar nu am, nici nu îmi dau seama ce a fost acolo. Eram în mașină, veneam de la Neamț, eram în spate. În momentul în care m-au sunat la telefon, am răspuns și am intrat în direct. Pur și simplu. Cine știe pe cine or fi sunat ei? O fi sforăit vreunul de la ei, de acolo, din legătura lor, nici nu pot să îmi dau seama”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇