Viral: Momentul în care un rechin uriaș a sărit în barca unor pescari (Video)

Viral: Momentul în care un rechin uriaș a sărit în barca unor pescari (Video)

O înregistrare video a surprins momentul în care un rechin sare în barca unor pescari. Cei doi bărbați aflați la bord au reușit să se ferească, în timp ce rechinul se zbătea pe fundul ambarcațiunii.

În videoclipul viral înregistrat în largul statului american Maine se vede cum unul dintre pescari încearcă să-și dea seama ce a prins în firul undiței. Foarte bucuroși că au prins o pradă mare, cei doi bărbați se felicită pentru norocul lor, dar în secunda următoare un rechin sare din apă și aterizează chiar în barca lor, relatează The Mirror.

Speriați de apariția neașteptată, oamenii se feresc din instinct, în timp ce rechinul se zbate în barca lor.

Momentul în care cei doi se trezesc cu rechinul în barcă.

August 27, 2022: Midcoast Maine: On board FV Lady Anne … this happened. A lovely day shark fishing with two beautiful blue sharks tagged and released when a big mako took the bait. Everyone was enjoying the acrobatics of the mako when …. (Watch video clip). A once-in-a-lifetime experience! Thankfully, no one on board was injured! Astonishingly, the mako was measured, tagged, nudged toward the transom door and released. Dave and Cameron did an incredible job keeping people (and the mako) safe. We want to acknowledge Chris Kingsbury and his band of boys for their cool heads, assistance, and this awesome video.

Publicată de Sea Ventures Charters pe Duminică, 28 august 2022

Compania Sea Ventures Charters, care deține ambarcațiunea, a anunțat ulterior pe Facebook că nimeni de la bord nu a fost rănit.

Potrivit unui cercetător marin, exemplarul care a sărit în barca pescarilor este un rechin mako cu înotătoare scurte. Acești rechini se numără printre cei mai rapizi pești, putând înota cu o viteză de peste 45 kilometri pe oră.

Potrivit platformei Oceana, rechinul mako cu înotătoare scurte poate atinge o lungime de peste 3,6 metri și o greutate de până la 540 de kilograme, iar abilitățile sale nu se rezumă doar la viteză - acesta face deseori salturi extreme atunci când vânează.

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇

/* Cod Tracking WhitePress */ /* End Cod Tracking WhitePress */