Un pensionar din Florida și-a salvat cu mâinile goale cățelul tras în adâncuri de un aligator (Video)

Un pensionar din Florida și-a salvat cu mâinile goale cățelul tras în adâncuri de un aligator (Video)

Un bărbat de 74 de ani din Florida, Richard Wilbanks, și-a salvat , cu mâinile goale câinele, un pui de Cavalier King Charles spaniel, din colții unui aligator.

Bărbatul se plimba cu câinele său, Gunner, pe malul unei ape, nu departe de casa lui, în Estero, Florida. La un moment dat, din apă a ieșit un aligator, l-a înșfăcat pe Guner și l-a tras în apă cât ai clipi, arată The Guardian.

Fără a sta pe gânduri, bărbatul a intrat imediat în apă, a prins câinele, înghițit parțial de aligator, și a tras de fălcile acestuia, pentru a-l elibera. Din fericire, a reușit să scoată cățelul dintre colții acestuia și, ulterior, și propriile mâini.

ADVERTISING

”Nu am crezut niciodată că un aligator poate fi atât de rapid. Totul s-a întâmplat atât de repede”, a povestit Richard Wilbanks, conform sursei citate.

Totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere montate pe mal de Florida Wildlife Federation, care imortaliza viața sălbatică din zonă.

În înregistrare se poate vedea cum pensionarul, cu adrenalina la maximum, își eliberează patrupedul și se luptă cu aligatorul având în gură un trabuc. Deși a ajuns cu capul în apă, niciun moment nu a dat drumul trabucului, atât de concentrat era.

ADVERTISING

Citește și După ce a salvat o întreagă specie, țestoasa Diego a fost lăsată la vatră, în locul în care s-a născut

Câinele este bine în prezent, având o rană mică la nivelul abdomenului. Și stăpânul său are mâinile zdrelite de colții aligatorului.

Richard Wilbanks a declarat că se va plimba în continuare în zonă cu câinele său, dar îl va ține doar în lesă, la o distanță de cel puțin 3 metri de apă.

Man jumps into water, saves dog from alligator l GMA

Vezi și Urșii panda au fost salvați, dar cu ce costuri... Plătesc alte specii

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇