Un fotograf a avut o șansă la un milion: A fotografiat două animale care se iubesc, deși sunt din specii diferite (Foto)

Un fotograf a avut o șansă la un milion: A fotografiat două animale care se iubesc, deși sunt din specii diferite (Foto)

Un fotograf indian, cunoscut în mediul online ca Mithun H., a avut șansa să surprindă un leopard și o panteră care formează de patru ani un cuplu.

Nu doar povestea felinelor este una deosebită, ci și instantaneele surprinse de fotograf.

Leopardul femelă Cleopatra e în prim plan, iar pantera mascul Saaya este astfel fotografiată ca și cum ar fi umbra femelei. În realitate lucrurile nici nu stau diferit, după cum a povestit fotograful pentru Bored Panda.

ADVERTISING

Fin observator, Mithun le știe de ceva vreme. Acestea își au teritoriul în pădurea Kabini, din Karnataka. Inițial, Mithun l-a observat pe Saaya, pe care a început să îl fotografieze, cu ceva vreme în urmă.

Apoi, a văzut că acesta are o femelă, dar din altă specie, leopardul Cleopatra. Chiar i-a văzut împerechindu-se, nu departe de el. A pândit în tufișuri timp de 6 zile pentru a realiza fotografia perfectă. Spune însă că ar fi petrecut ascuns în vegetație și șase ani pentru poza perfectă.

În cazul felinelor, explică el, masculul e cel care merge înainte, iar femela îl urmează. În cazul Cleopatrei și lui Saaya, lucrurile stau însă invers. Cu alte cuvinte, povestea lor e diferită de la început până la sfârșit.

ADVERTISING

Citește și Un studiu arată o asemănare clară între câine și porc în interacțiunea cu omul, dar și o deosebire majoră


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇