Un cuplu mutat într-o casă veche de 100 de ani a avut surpriza vieții: Ce a găsit îngropat în pereți și sub pardoseală

Un cuplu mutat într-o casă veche de 100 de ani a avut surpriza vieții: Ce a găsit îngropat în pereți și sub pardoseală

Un cuplu din New York, mutat într-o casă construită în 1915, a avut surpriza vieții când a găsit în pereți și sub pardoseala casei nu mai puțin de 66 de sticle de whiskey. Iar căutările continuă, așa că, cel mai probabil, mai sunt sticle de scos la lumina zilei.

Nick Drummond și Patrick Bakker se apucaseră de renovarea casei, după achiziție. Auziseră zvonuri cum că primul proprietar ar fi fost un contrabandist notoriu, dar au crezut că era vorba doar despre povești, relatează CNN.

Când s-au apucat de renovare, mare le-a fost surpriza când au descoperit sticlă duplă sticlă. Au găsit baxuri de câte șase, sticlele fiind învelite în hârtie și paie. Toate sunt intacte și din aceeași gamă. E vorba despre un producător scoțian, care nu și-a întrerupt activitatea până în ziua de azi.

ADVERTISING

„Pereții noștri sunt plini cu baxuri de băutură!”, spune Drummond, care a documentat descoperirea neașteptată într-o serie de postări pe Instagram. „Nu-mi vine să cred că zvonurile sunt adevărate!”, a mai spus el.

Drummond, designer și restaurator, a povestit pentru CNN că îndepărta decorațiunea exterioară a zidului casei când a găsit un pachet misterios. Când a verificat, și-a dat seama că era o sticlă învelită în hârtie. Era doar prima dintre cele peste 60 pe care le-a găsit ulterior în ziduri și sub pardoseală.

ADVERTISING

Primul proprietar al casei a fost un nobil german, contele Adolph Humpfner. Verificând arhivele, Drummond și Bakker au aflat că Humpfner era un om misterios, implicat în numeroase scandaluri. A murit brusc și a lăsat în urmă alcoolul de contrabandă, precum și o avere puternic disputată.

Proprietarii casei au constatat că fiecare sticlă dintre cele descoperite în casă valorează acum 1.000 de dolari și intenționează să le vândă. Vor păstra una singură, pe care o vor păstra pentru „degustare”, au spus ei.

ADVERTISING

Vezi și Sculptorul care a așteptat peste 800 de ani să fie descoperit, în catedrala din Santiago de Compostela


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇