Un celebru cascador francez a murit după ce a căzut de la etajul 68 (Video)

Un celebru cascador francez a murit după ce a căzut de la etajul 68 (Video)

Celebrul cascador Remi Lucidi, cunoscut sub numele de Remi Enigma, a murit după ce a căzut de la etajul 68 al unui zgârie-nori.

Francezul Remi Lucidi şi-a găsit sfârşitul la doar 30 de ani, la complexul Tregunter Towers din Hong Kong.

Lucidi a fost declarat mort pe loc.

Potrivit oficialilor locali, Lucidi i-ar fi spus paznicului că merge să viziteze un prieten de la etajul 40. Cu toate acestea, un ofițer de securitate a încercat să-l rețină pe Lucidi după ce "presupusul prieten" a spus că nu-l cunoaște, dar "alpinistul" era deja în ascensor.

ADVERTISING

Camera de supraveghere a clădirii l-a surprins pe Lucidi ieșind din lift la etajul 49, înainte de a urca scările până susde tot, la nivelul 68.

Ușa de pe acoperiș era încuiată, dar Lucidi a forțat-o.

Potrivit Daily Mail, tânărul a fost văzut de o cameristă cum bate la fereastra unui apartament de lux, încercând să intre înapoi în clădire, însă din nefericire a căzut înainte ca cineva să ajungă la el.

French Daredevil Dies In Fall | Remi Lucidi Killed During Hong Kong High-Rise Stunt

Temerar, neînfricat, a escaladat zgârie-nori în toată lumea. Pe profilul său de Instagram apar fotografii cu el escaladând clădiri din toată lumea, din Dubai până în Bulgaria.

ADVERTISING

În ultima fotografie postată înainte de sfârșitul său tragic apare chiar orașul în care și-a pierdut viața: Hong Kong. Mai exact, o panoramă a orașului alături de un emoji în formă de inimă.

zgarie-nori-Hong-Kong
Foto: Instagram/remnigma

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇