Poate cel mai ciudat duo din Cartea Recordurilor! Un câine și o pisică merg cu scuterul

Poate cel mai ciudat duo din Cartea Recordurilor! Un câine și o pisică merg cu scuterul

Un câine și o pisică din Canada și-au câștigat pe drept un loc în Cartea Recordurilor. Cei doi merg în pereche cu scuterul și nici nu sunt singurii. Sunt însă cei mai rapizi pe distanța de cinci metri, după cum a recunoscut recent Guinness Book of Records.

Melissa Millett, în vârstă de 40 de ani, care se ocupă cu dresajul canin în Ontario, este stăpâna celor două animale: un boston terrier de 5 ani, Lollipop, și o pisică bengaleză de 7 ani, Sashimi. Animalele au crescut împreună și de mici au o legătură foarte strânsă.

ADVERTISING

Fiecare dintre cele două a fost dresat, separat, pentru a merge cu scuterul. Însă Melissa nici nu a sperat că cele două vor ajunge să formeze un duo.

Mai mult, după cum a povestit ea, inițiativa le-a aparținut, relatează UPI.

Fiecare dintre protagoniști se distrează pe cinste atunci când e pe scuter, mai povestește aceasta. Într-o zi, Sashimi a sărit pe scuter, fiind imediat urmată de Lollipop. Restul e istorie. ”Am fost șocați. Au făcut singuri acest truc!”, a povestit Melissa.

Citește și A fost descoperit cel mai vechi cimitir pentru animalele de companie

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De atunci, Lollipop și Sashimi au devenit atracțiile locale, ieșind adesea la plimbare pe scuter. ”Oamenii se adună și îi filmează”, a mai povestit stăpâna lor.

Pentru Cartea Recordurilor, Lollipop și Sashimi au reușit să parcurgă distanța de 5 metri în 4,37 de secunde.

Vezi și A cheltuit 400 de dolari la veterinar, pentru a afla de ce șchiopătează câinele său. Explicația a fost fabuloasă (Video)

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇