Intrigă demnă de Marvel în Japonia, unde un oraș e în alertă din cauza unei pisici (Video)

Intrigă demnă de Marvel în Japonia, unde un oraș e în alertă din cauza unei pisici (Video)

Parăc aşa începe un film produs de Marvel. Locuitorii unui oraș din Japonia au fost avertizați să nu se apropie și să nu atingă o pisică dispărută, care pare să fi căzut într-un container cu substanțe chimice toxice.

Căutarea felinei a început după ce un angajat al unei fabrici din Fukuyama, vestul Japoniei, a găsit urme de lăbuțe galben-maronii care duceau la containerul care conținea crom hexavalent, o substanță cancerigenă, potrivit The Guardian.

Atingerea substanței chimice poate provoca inflamații ale pielii, iar inhalarea acesteia poate duce la probleme respiratorii. Angajații fabricii poartă măști și mănuși de cauciuc atunci când lucrează cu substanța.

ADVERTISING

Înregistrările camerei de securitate arată pisica părăsind fabrica, iar în acest moment nu se știe unde se află.

Nu pare să existe imagini care să arate modul în care pisica a intrat în contact cu substanța chimică, ce era depozitată într-un container de trei metri adâncime.

„Am alertat imediat poliția, autoritățile din Fukuyama și vecinii din apropierea fabricii noastre. Incidentul ne-a făcut să luăm măsuri pentru a preveni strecurarea animalelor mici, cum ar fi pisicile, lucru pe care nu l-am anticipat niciodată înainte”, a declarat un reprezentant al companiei pentru AFP.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Localnicii au fost sfătuiți să sune imediat la poliție dacă observă pisica și să păstreze distanța.

Oficialii de mediu din Fukuyama au speculat că pisica ar fi murit ca urmare a contactului cu substanța chimică otrăvitoare, dar nu există o confirmare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇