Hotel inspirat din Douăzeci de mii leghe sub mări: Bei cafeaua în timp ce pinguinii și rechinii înoată pe lângă tine (Video)

Hotel inspirat din Douăzeci de mii leghe sub mări: Bei cafeaua în timp ce pinguinii și rechinii înoată pe lângă tine (Video)

Un hotel din Taiwan oferă clienților experiențe unice. Aceștia pot admira pinguini, rechini sau alți pești înotând în preajma lor prin anumite tuneluri.

Hotelul este inspirat din 20.000 de leghe sub mări, unul dintre cele mai cunoscute romane ale lui Jules Verne, arată EuroNews.

Sandra Yu, reprezentantul Cozzi Blu, a explicat că hotelul a fost conceput urmând ideile romanului și în colaborare cu acvariul Xpark.

Una dintre cele mai mari atracții sunt pinguinii pe care îi poţi urmări dispărând într-o gaură și apărând din alta, spre fascinația celor care îi privesc.

ADVERTISING

"Este o experiență unică să iau masa cu copilul meu înconjurați de creaturi marine", a spus unul dintre clienți.

"În secțiunea de pinguini, putem vedea comportamentele pinguinilor atât pe uscat, cât și în apă. Am construit un tunel pentru ei, astfel încât să poată călători între pământ și apă", a spus Athena Ku, reprezentantul acvariului Xpark.

O parte din tunel ajunge în cafeneaua hotelului, astfel că turiștii pot admira pinguinii în timp ce își savurează cafeaua.

The hotel inspired by Twenty Thousand Leagues Under the Sea
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole interesante:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇