Cum arată unul dintre cei mai bogați câini din lume. A moștenit 5 milioane de dolari! Și vecina are de câștigat!

Cum arată unul dintre cei mai bogați câini din lume. A moștenit 5 milioane de dolari! Și vecina are de câștigat!

Lulu, o cățelușă din statul american Tennessee, a devenit moștenitoarea a nu mai puțin de cinci milioane de dolari, după moartea stăpânului său, la finele anului trecut.

Răposatul ei stăpân, Bill Dorris, un om de afaceri din Nashville, a murit la 84 de ani și a lăsat prin testament întreaga avere cățelușei sale, un border collie de 8 ani, arată UPI.

Citește și Azi e Ziua Internațională a Câinelui. Ei sunt Mismo, Newton și Ula-La, cățeii care au grjă ca în UE să nu intre lucruri periculoase

O vecină a omului de afaceri, Martha Burton, în vârstă de 88 de ani, la care Bill Doris apela uneori pentru a avea grijă de patrupedul său, a fost numită îngrijitoarea cățelușei, aceasta urmând să fie recompensată ”rezonabil” pentru munca sa, lună de lună.

ADVERTISING

Nu se menționează suma pe care o va primi bătrâna. ”Nu prea știu ce să cred despre asta, ca să vă spun adevărul. Într-adevăr, își iubea mult câinele”, a spus femeia.

Aceasta nu are nimic împotrivă ca Lulu să fie în grija sa. ”E o fetiță cuminte”, a spus Burton.

8-year-old border collie named Lulu inherits $5 million in owner's will

Nu este prima dată când un câine își moștenește proprietarul. În 2015, o femeie din Queens i-a lăsat maltezului său o avere de un milion de dolari, constând în bijuterii, un fond fiduciar și o casă de vacanță.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ar putea să-ți placă și A cheltuit 400 de dolari la veterinar, pentru a afla de ce șchiopătează câinele său. Explicația a fost fabuloasă (Video)


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇