Ciocănitorile au ascuns 300 de kilograme de ghinde într-o casă (Foto)

Ciocănitorile au ascuns 300 de kilograme de ghinde într-o casă (Foto)

Ciocănitorile au ascuns 300 de kilograme de ghinde într-o casă din California. Proprietarii locuinței au apelat la o firmă de combatere a dăunătorilor, după ce au observat că pereții se deteriorează.

Nick Castro, proprietarul firmei Nick’s Extreme Pest Control, a inspectat casa și, dintr-o dată, zeci de mii de ghinde au ieșit în cascadă din spatele unui perete din dormitor, scrie The Guardian.

El a spus că a umplut opt saci de gunoi cu 300 de kilograme de ghinde. Fuseseră ascunse acolo de ciocănitori.

ADVERTISING

În mod normal, păsările stochează mii de ghinde în găuri mici pe care le fac în copaci.

În acest caz, se pare că ciocănitorile au încercat inițial să-și depoziteze ghindele în peretele de lemn al casei, până când un fost proprietar a îmbrăcat casa în fibră de sticlă. Apoi, au început să le stivuiască în interiorul coșului de fum, a declarat Castro.

Deoarece ghindele continua să cadă într-o cavitate a peretelui, păsările nu puteau ajunge la ele. Așa că au tot adus mai multe ghinde. „Nu am întâlnit niciodată așa ceva”, a spus Castro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El a precizat că a trebuit să arunce ghindele găsite în spatele zidului, deoarece au fost contaminate de izolația din fibră de sticlă.

Came across this on a job. Bird was a bit of a hoarder. Filled up about 8 garbage bags full of acorns weighing in about 700 lbs. Unreal never came across something like this.

Publicată de Nick’s Extreme Pest Control pe Miercuri, 25 ianuarie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇