Azi se lansează Bearflix, primul serviciu de streaming care ajută urșii orfani

Azi se lansează Bearflix, primul serviciu de streaming care ajută urșii orfani

World Wildlife Fund (WWF) România anunță că, joi, se lansează Bearflix, primul serviciu video de streaming care ajută ursuleții orfani.

”Bearflix este primul serviciu de streaming cu o cauză nobilă – să ajute urșii orfani care ajung la Centrul de Reabilitare Bear Again, unic în Europa. Înființat în 2004, în munții Hășmaș, acesta a salvat și reabilitat peste 150 de urși orfani.

Bear Again funcționează exclusiv din donații, iar abonamentele Bearflix reprezintă donații lunare care vor ajuta centrul să asigure hrană și adăpost pentru urșii care intră în programul de reabilitare (program care durează 2 ani)”, se arată pe platforma Bearflix.

ADVERTISING

O puteți accesa AICI.

BEARFLIX - Video streaming - TRAILER

???? Pădurea ne va fi platoul de filmare, actorii patrupezi și pufoși ???? se înghesuie pentru rolurile principale iar spectatorii așteaptă cu sufletul de gură încă un episod din seria ⭐ BEARFLIX ⭐ Film ????️, cameră ????, acțiune ???? – astăzi lansăm PRIMUL serviciu de VIDEO STREAMING pentru ursuleți și fanii lor. Susține și tu comunitatea micuță a ursuleților din Bear Again Rehabilitation Center for Orphan Bears, aici ???? www.wwf.ro/bearflix și abonează-te la cele mai tari filme produse de ursuleți, printre care: „Eu când vreau să mă cațăr, mă cațăr”, „Mănâncă, joacă-te, iar mănâncă”, „Fight Cub” și „Plouă cu Găleata” și multe altele. #bearflix #wwf #bearagain

Publicată de WWF-Romania pe Marţi, 28 iulie 2020

Pe platformă sunt încărcate filme cu pui de urs.

Printre acestea se numără „Eu când vreau să mă cațăr, mă cațăr”, „Mănâncă, joacă-te, iar mănâncă”, „Fight Cub” sau „Plouă cu Găleata”.

Abonamentele sunt de 3 feluri:

  • Basic - 5 dolari/ lună - ajuți centrul Bear Again să îi asigure unui ursuleț orfan hrana pentru o zi întreagă.
  • Standard - 10 dolari/ lună - ajuți centrul Bear Again să asigure hrană și adăpost pentru urșii orfani aflați în programul de reabilitare.
  • Premium - 20 de dolari/ lună - ajuți centrul Bear Again să investească în lărgirea zonei de reabilitare și protejare.
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și:

Viralul zilei: Cum se răcorește un urs uriaș în piscina copiilor

Viralul zilei: Un pui de urs, salvat din mijlocul unui lac

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇