A nins cu ciocolată peste un oraș elvețian. Cum a fost posibil

Locuitorii unui oraș din Elveția au avut parte de un șoc, marți, când, din senin, au început să se aștearnă peste tot particule fine de pudră de cacao. Peste puțin timp aveau să afle că sistemul de ventilație al fabricii de ciocolată din apropiere se stricase, așa explicându-se fenomenul… dulce.

Compania Lindt & Spruengli a confirmat că a existat o defecțiune ”minoră” la sistemul de ventilație și răcire la fabrica din Olten, între Zurich și Basel, informează The Independent. Prin urmare, pulberea fină de ciocolată a ajuns să acopere totul, întocmai ca într-un vis al celor mici.

ADVERTISING

Vezi și Fenomen ciudat, filmat în Arizona (Video)

Cum vântul a fost puternic, pulberea de cacao a ajuns destul de departe de fabrică, formând un strat subțire și apetisant.

Compania a primit până acum o plângere, de la proprietarul unei mașini acoperită cu ciocolată. S-a oferit să plătească curățarea vehiculului, mai precizează sursa citată.

Compania a transmis că ciocolata ajunsă în mediul înconjutător este complet inofensivă, inclusiv pentru oameni. Între timp, sistemul de ventilație a fost reparat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și Fenomen misterios în Alpi: Gheața a devenit roz!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇