WhatsApp anunță funcții îndelung așteptate. Multe certuri vor fi evitate

WhatsApp anunță funcții îndelung așteptate. Multe certuri vor fi evitate

WhatsApp a anunțat noi funcții pe care utilizatorii le așteptau de multă vreme. Astfel, după actualizările de confidențialitate din luna august, utilizatorii vor putea ieși din grupuri fără să mai fie notificați ceilalţi membri.

Mai mult, veți putea controla cine poate vedea că sunteți online, fără a trebui să vă ascundeți prezența pentru toate contactele.

„Vom continua să creăm noi modalităţi de a vă proteja mesajele şi de a le păstra la fel de private şi sigure ca şi conversaţiile faţă în faţă”, a declarat Mark Zuckerberg, CEO al Meta, compania care deţine WhatsApp.

ADVERTISING

În prezent, când un utilizator părăseşte un grup apare o notificare în partea de jos a conversaţiei prin care ceilalţi membri ai grupului sunt informaţi de acest lucru.

De asemenea, în timp ce un utilizator are deja posibilitatea de a dezactiva o funcţie care îi informează pe alţii dacă a citit un mesaj, nu poate ascunde faptul că este online şi utilizează WhatsApp.

Cei peste 2 miliarde de utilizatori WhatsApp vor avea, de asemenea, posibilitatea să-i împiedice pe alţii să facă capturi de ecran ale mesajelor „menite să fie văzute o singură dată", care sunt concepute să dispară după ce au fost deschise.

ADVERTISING

Instrumentul de blocare a capturilor de ecran este în prezent în teste, a precizat WhatsApp, şi va disponibil în curând pentru utilizatori.

Ami Vora, manager de produs al WhatsApp, a declarat că platforma s-a concentrat asupra creării unor funcţii ce „permit oamenilor să deţină mai mult control şi confidenţialitate asupra mesajelor lor", notează EFE.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇