Topul celor mai bune smartphone-uri sub 800 de lei (Prezentări video)

Topul celor mai bune smartphone-uri sub 800 de lei (Prezentări video)

Dacă nu aveți un buget prea mare pentru a cumpăra un smartphone sau nu considerați că merită să investiți prea mulți bani într-un telefon ori nu aveți nevoie de cele mai recente tehnologii în acest domeniu, atunci poate aveți nevoie de o sursă de inspirație.

Am pregătit o listă ce conține telefoane sub 800 de lei, cu cel mai bun raport calitate-preț, disponibile în România.

Samsung Galaxy A01

Fiind cel mai ieftin dintre telefoanele din seria A de la Samsung, Galaxy A01 are poate cel mai bun raport calitate-preț din această listă. Printre specificațiile surprinzătoare se numără încărcarea rapidă și o baterie de 3.000 mAh, care oferă până la 25 de ore de funcționare, un design al camerei în formă de lacrimă și un display de 5,7 inchi.

ADVERTISING

Printre aspectele mai puțin ofertante se numără spațiul de stocare de doar 16GB și un procesor mediu ca performanță - însă sunt lucruri care pot fi trecute cu vederea de un utilizator care nu are pretenții prea mari de la un telefon.
Preț: 570 de lei

Samsung Galaxy A01 Unboxing & First Impressions!

Motorola Moto E30

Moto E30 este un telefon excelent pentru cei cu buget redus sau care nu vor să investească prea mult într-un astfel de gadget. Are un ecran de 6,53 inchi și rezoluție de 1600 x 720 pixeli, memorie internă de 32GB, o baterie de 5000 mAh și un sistem triplu de camere foto.

Totuși, să nu aveți așteptări prea mari la partea asta: pozele sunt decente și există doar funcțiile de bază.
Preț: 500 de lei

Motorola Moto G30 Review | Seriously great budget phone under £200

Samsung Galaxy A11

Dacă ești dispus/ă să scoți din buzunar cu câteva sute de lei mai mult, atunci vei primi mai multe. Cu un ecran de 6,4 inchi și o rezoluție de 1560 x 720 pixeli, Galaxy A11 are un sistem de camere foto surprinzător de bun pentru un telefon ieftin, format din cea principală de 13 megapixeli, una wide de 5 megapixeli și cea de adâncime de 2 megapixeli.

ADVERTISING

De asemenea, are o baterie de 4.000 mAh ce oferă până la 28 de ore de viață și un spațiu intern de stocare de 32MB. Are și senzor de amprentă (dar nu e cea mai recentă tehnologie a Samsung, așa că poate da rateuri uneori). Este util pentru un utilizator obișnuit, care nu are așteptări la reacții ultra-rapidă și jocuri cu grafică înaltă.
Preț: 799 de lei

Samsung Galaxy A11 Complete Review - Watch Before You Buy!

LG K40

LG K40 a fost lansat în 2019 și are un display de 5,7 inchi cu rezoluție de 1440 x 720 pixeli, un senzor de amprentă și o cameră de 13 megapixeli. Telefonul este alimentat de un procesor octa-core Mediatek și o baterie de 3.000 mAh.

ADVERTISING

Se mișcă bine când vine vorba de navigare pe Internet și jocuri și face poze decente pe timp de zi. Totuși, fiind deja de ceva vreme pe piață, s-ar putea ca actualizările de software să mai fie funcționale doar pentru următorii 2 ani. Pentru un utilizator fără pretenții, este un smartphone mai mult decât potrivit.
Preț: 499 de lei

LG K40 Unboxing & Impressions!

Motorola Moto G7 Play

Moto G7 Play are un ecran de 5,7 inchi, un strat ce-i oferă o ușoară rezistență la apă și o cameră principală de 13 megapixeli cu focalizare rapidă, care se descurcă OK în condiții de luminozitate bună. Pentru cei cărora le place să facă o mulțime de selfie-uri, pe partea din față a telefonului veți găsi un bliț pentru camera selfie pentru a înveseli toate acele momente memorabile.

Bateria de 3000 mAh durează mai mult de o zi, iar senzorul de amprentă este ascuns in logo, pe partea din spate. În plus, telefonul are și deblocare facială, precum și un spațiu de stocare intern de 32MB.
Preț: 639 de lei

Moto G7 PLAY - Complete Review! (Three Months Later)

Realme C11 2021

Poate cel mai impresionant lucru la acest telefon, pe lângă designul elegant, este bateria de 5000 mAh. Asta înseamnă aproape două zile de funcționare fără reîncărcare - și oricum, durata bateriei poate fi optimizată grație funcției Ultra Saving.

Ecranul de 6,5 inchi cu rezoluție de 720 x 1600 pixeli este potrivit pentru urmări clipuri și filme, precum și pentru jocuri. Memoria internă este de 64GB, dar la capitolul foto nu stă excelent: camera principală are o rezoluție de 8MP, iar cea frontală - de 5MP. Însă per total, este un telefon mai mult decât decent pentru cât costă.
Preț: 570 de lei

Realme C11 2021 Unboxing | Hands-On, Design, Unbox, Set Up new, Camera Test

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇